260 de photocarduri pentru noul album „Face The Sun” de la Seventeen: prea mult?

Cât de multe photocarduri trebuie să fie pentru un album?

Internauții coreeni (și nu numai) sunt mirați și nu au ezitat să comenteze că numărul de photocarduri pentru viitorul album de la Seventeen este „prea mult”. Pe mai multe rețele de socializare și comunități online s-a discutat cum albumul „Face The Sun” va veni un un număr record de 260 de carduri foto.

Unii din comentatori și-au exprimat părerea că HYBE Labels a mers prea departe cu tactica lor de a permite fanilor să colecteze cât mai multe photocarduri posibil. Printre comentarii sunt și: „HYBE… vrei să murim?” sau „HYBE, asta nu s-a discutat cu noi destul lol…”.

Al patrulea album „Face The Sun” va fi lansat pe data de 27 mai, iar recent grupul a dezvăluit cu ce conținut vor veni albumele fizice. Albumul fizic va veni în cinci versiuni: episoadele „Control”, „Shadow”, „Ray”, „Path” și „Pioneer”. Fiecare versiune va veni cu 52 de photocarduri, câte patru carduri pentru fiecare membru, pentru fiecare din cele cinci versiuni, adunându-se la 260 de photocarduri unice.

Pe lângă numărul mult prea mare de photocarduri, în albumul fizic vor mai apărea: markere colorate, câte unul pe album, 13 versiuni; carduri de tip post, câte 2 pentru fiecare membru și pentru fiecare versiune, în total 130 de carduri; și un alt tip de carduri de alte dimensiuni, valabile doar la procurarea kit-ului, câte 26 pentru două versiuni.

Un articol de pe comunitatea TheQoo, scrisă de un fan care a evidențiat conținutul albumului fizic de la Seventeen, a ajuns în categoria Hot a site-ului pentru atenția primită, la moment având pentru 630 de comentarii, unele dintre ele fiind următoarele:

  1. Dar îmi place că ei oferă patru photocarduri per album!!! Îmi va mări șansa de a găsi cardurile cu biasul meuㅎㅎㅎㅎ
  2. Cinci versiuni merge peste limită, împotriva mediului
  3. Deci fanii sunt ok cu aceasta în defavoarea mediului?
  4. Îmi place
  5. Sunt mulți membri, nu ai ce-i face
  6. Îmi place că ei dau patru carduri foto per albumㅋㅋㅋㅋ
  7. ㄷㄷȘi cum ei se așteaptă să colecționeze totul… Chiar sper că agențiile de divertisment vor începe să acorde atenție protecției mediuluiㅠ Sincer, sper că artistul meu favorit să lanseze doar o versiune a albumului…
  8. Terra, îmi pare rău
  9. Sunt 13 membri, ce vrei că ei să facă…?
  10. Cinci versiuni? E mult…

Care este părerea voastră?

sursa: 1, 2

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s