[CCC] Membrele aespa sunt hărțuite sexual în timp ce vizitează un liceu

Aespa - Wikipedia

Fetele au trecut printr-o situație umilitoare.

În data de 2 mai, trupa de fete aespa a participat la un eveniment susținut în cadrul liceului Gyeongbok, unde a studiat însuși Lee Soo Man, președintele SM Entertainment.

Printre fotografiile lansate după eveniment, fanii au putut observa și câteva poze în care toate fetele sunt înconjurate de elevi de sex masculin, iar acestea abia se pot mișca din cauza grupului. Un internaut, despre care se presupune a fi elev al liceului, a postat pe o rețea de socializare o fotografie în care o ține de talie pe una dintre fete, adăugând și comentarii sexuale. Acesta a mai scris: „Am făcut totul, cu excepția atingerii”.

Mai apoi, acesta a postat o altă fotografie în care membrele aespa sunt înconjurate de mulți băieți, adresându-se acelora care nu au avut șansa de a apuca fetele de talie și a scris în descriere: „Sex X.”

După ce fanii au ripostat spunând că liceul nu se ocupă suficient de educația elevilor săi, un reprezentant de la Gyeongbok și-a cerut scuze în mod public pe site-ul oficial al liceului. Acesta a scris: „Astăzi am sărbătorit cea de-a 101-a aniversare a liceului nostru. Trupa aespa a fost invitată să participe la eveniment. Presa ne-a raportat faptul că fetele au avut de suferit. Ne cerem scuze. Am verificat și am constatat că au fost prezenți mulți elevi care nu învață la liceul nostru, însă, din motive de siguranță, nu li s-au permis intrarea în incintă.”

Haideți să vedem ce au spus internauții despre nefericita situație!

  1. Se pare că ei nu intenționează să ia măsurile disciplinare necesare! Nu ar trebui ei să-l găsească pe elevul care le-a pătat imaginea în loc să încerce să scape de situație spunând că e o persoană din afară?
  2. Nu a fost doar atât! Au postat multe fotografii cu aespa pe Instagram, alături de remarci de natură sexuală. Se pare că au intrat pe scenă și le-au „forțat” pe fete să facă fotografii selfie cu ei! El a spus că a făcut totul, cu excepția atingerii…Dar ce vrea să însemne una ca asta? Se vede clar că nu le lăsau în pace în acele imagini! Nu este aceasta hărțuire sexuală? În primul rând, nici nu ar fi trebuit să o atingă. Nenorociții!
  3. Eh, asta nu e nimic. Fetele de la liceul Jinmyeong au făcut videoclipuri false ale unor alți elevi de liceu. Deci, ce au făcut ele nu înseamnă nimic, dar lucrurile făcute de  băieți sunt considerate a fi infracțiuni?  Vă rog, tăceți din gură și stați în banca voastră.
  4. De ce sunt copiii așa…?
  5. Ar trebui să scrie scrisori de mână în care să-și ceară scuze! Toți elevii de sex masculin sunt așa? Serios, îmi vine să-i omor.
  6. Pun pariu că acei elevi sunt fani Lee Jun Seok.

  7. Dar fetele alea blestemate care au făcut acele clipuri? În legătură cu ele de ce nu s-a făcut atât de multă gălăgie?? De ce sunteți așa liniștiți? Asta e dezgustător!

  8. De ce încearcă să pretindă că unstrăin ar fi făcut asta? Am văzut clar cum elevii își schimbă ID-urile pe Instagram, deoarece s-au speriat după ce au fost postate fotografiile…….
  9. O generație mare de infractori în devenire!
  10. Dezvălui-ți-le identitățile tuturor!

Tu ce părere ai?

sursa: dailynaver

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s