Lee Dong Wook și Kim Bum revin în sezonul 2 din „Tale Of The Nine-Tailed” + Kim So Yeon și Ryu Kyung Soo li se alătură

Lee Dong Wook And Kim Bum Confirmed To Return For “Tale Of The Nine-Tailed” Season 2 + Kim So Yeon And Ryu Kyung Soo To Join

Lee Dong Wook și Kim Bum au confirmat că vor juca și în sezonul 2 din K-Drama „Tale Of The Nine-Tailed”. Cei doi vor avea colegi noi de filmări. Descoperiți aici mesajele lor pentru public.

Pe 3 mai, a fost confirmat că Lee Dong Wook și Kim Bum se vor întoarce pentru sezonul 2 intitulat „Tale Of The Nine-Tailed 1938”. Mai mult, Kim So Yeon și Ryu Kyung Soo se vor alătura distribuției.

Noua dramă de acțiune va oferi o formă diferită de distracție din sezonul 1 printr-o poveste a masculului gumiho (o vulpe mitică cu nouă cozi) Yi Yeon (Lee Dong Wook) care se petrece în epoca haotică din 1938. Pe lângă o acțiune complicată și poveste despre ființe mitice coreene, drama va avea scene de acțiune dinamice și personaje diverse. Regizorul Kang Shin Hyo și scenarist a Han Woo Ri din sezonul 1 se vor reuni pentru acest nou proiect.

„Tale of the Nine-Tailed” a fost difuzat inițial la sfârșitul anului 2020 și i-a avut pe protagoniști  pe Lee Dong Wook, Jo Bo Ah și Kim Bum într-o poveste fantezie modernă. Deși Yi Yeon a găsit un final fericit cu Nam Ji Ah (Jo Bo Ah) în sezonul 1, ei vor fi acaparați de un incident neașteptat și vor fi chemați în anul 1938. Sezonul 2 va înfățișa lupta disperată a lui Yi Yeon de a reveni în zilele noastre. unde se află toți oamenii prețioși pentru el.

Lee Dong Wook va conduce din nou povestea în rolul carismaticului și romanticului Yi Yeon. Actorul a împărtășit: „Sunt fericit că voi relua „Tale of the Nine-Tailed” încă o dată. Am lucrat plăcut cu personal splendid și actori grozavi. Vă rugăm să îl așteptați cu nerăbdare.”

Kim So Yeon, care a făcut o impresie prin rolul său din serialul „The Penthouse”, se va alătura distribuției sezonului 2 în rolul lui Ryu Hong Joo, fosta zeiță a muntelui vestic și proprietara Myoyeongak, cel mai bun restaurant din Gyeongseong (un restaurant din Seulul vechi). Kim So Yeon a comentat: „Suntem foarte recunoscătoae că mă pot alătura echipei și că pot lucra împreună la noul sezon. Voi lucra din greu la pregătire, pentru a portretiza cu succes personajul atractiv Ryu Hong Joo.”

Kim Bum se va întoarce ca Yi Rang. Deși și-a rezolvat neînțelegerea cu Yi Yeon în ultimul sezon, el se află încă în stadiul său rebel în 1938 când îl întâlnește pe Yi Yeon din viitor. Relația lor va fi un alt punct important de anticipat în al doilea sezon. Kim Bum a remarcat: „Sunt foarte fericit să lucreze împreună [la dramă] după sezonul 1, de care am fost foarte legat. Vă rugăm să așteptați cu mare drag viitorul Tale Of The Nine-Tailed și pe Yi Rang.”

Ryu Kyung Soo, care a jucat anterior în „Hellbound”, va juca rolul marelui doctor Cheon Moo Young, care poate chiar salva morții. În calitate de fost zeu al muntelui nordic, el a fost cândva singurul prieten al lui Yi Yeon și Hong Joo. Cu toate acestea, din cauza unui incident, el începe să nutrească ostilitate față de Yi Yeon, iar cei doi se confruntă într-o luptă inevitabilă. Actorul a spus: „Aștept cu nerăbdare să mă alătur acestei lumi interesante. Cheon Moo Young este o figură tridimensională, așa că cred că este o provocare dificilă, dar mare. Voi face tot posibilul pentru a prezenta rezultate bune.”

Sezonul 2 al serialului va avea premiera în 2023.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s