Seo Hyun Jin este carismatică în posterul K-Dramei “Why Her?”

Seo Hyun Jin Shows Her Overwhelming Charisma In Poster For Upcoming Drama “Why Her?”

K- Drama “Why Her?” (cunoscută  anterior sub denumirea de  “Why Oh Soo Jae?”) dezvăluie un poster.

“Why Her?”este o nouă dramă de dragoste misterioasă, cu Seo Hyun Jin în rolul lui Oh Soo Jae, o avocată rece, care s-a golit de sentimente în timp ce urmărea succesul, și cu Hwang In Yeop în rolul studentului la drept Gong Chan, care va face orice pentru a o proteja.

Personajul lui Seo Hyun Jin, Oh Soo Jae, este o persoană care devine mai cinică după ce și-a depășit regretele. Ea este cea mai tânără parteneră a firmei de avocatură TK și un as recunoscut. Ea este un personaj rece care se îndreaptă spre succesul perfect și este dotată cu o dorință arzătoare de a câștiga, fiind neînfricată și făcându-i chiar și pe adversarii ei să îngenuncheze în fața ei.

Pe 3 mai, serialul a lansat un poster cu Oh Soo Jae într-un costum roșu aprins în care este pozată din spate. Printre siluete de oameni care și-au pierdut culorile, Oh Soo Jae fură lumina reflectoarelor cu aura ei puternică și unică. Ea stă în mijlocul unor oameni necunoscuți, iar scurta privire a chipului ei rece stimulează curiozitatea pentru ce fel de persoană este. 

Producătorii dramei au remarcat: „Oh Soo Jae are o dorință de succes, dar dincolo de asta, ea este un personaj care este plin de tristețe, răni, furie și ciudă. Puteți aștepta cu nerăbdare performanța de încredere a lui Seo Hyun Jin, care va maximiza narațiunea și emoțiile lui Oh Soo Jae.”

Cu siguranță că și chimia dintre Seo Hyun Jin și Hwang In Yeop va atrage și mai mult spectatorii să urmărească acest nou serial care începe pe 3 iunie.

Îl veți urmări?

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s