Na In Woo este urmărit de un ghinion neobișnuit în “The Jinx’s Lover”

Na In Woo Is Riddled With An Unusual Jinx In Upcoming Fantasy Romance Drama

K-Drama “The Jinx’s Lover” oferă primele imagini ale personajului lui Na In Woo.

Bazat pe un webtoon cu același nume, „The Jinx’s Lover” este o dramă romantică de tip fantezie despre ceea ce se întâmplă atunci când un om sărac, ghinionist, care și-a acceptat soarta nefericită, întâlnește o zeiță a norocului, care sare în necunoscut pentru a anula un blestem, în ciuda faptului că a stat ascuns de o familie chaeboli.

Na In Woo îl va juca pe vânzătorul de pește al pieței Seodong, Gong Soo Kwang, care are un ghinion special. După ce a întâlnit-o pe Seul Bi (Seohyun din Girls’ Generation) în urmă cu șapte ani, viața lui Gong Soo Kwang se schimbă complet, deoarece pierde totul. Drama va surprinde povestea care se desfășoară atunci când cei doi care simbolizează noroc și nenorocire se întâlnesc pentru a crea o chimie specială.

Fotografiile recent lansate surprind două laturi contrastante ale lui Gong Soo Kwang. În prima fotografie, Gong Soo Kwang este îmbrăcat frumos, cu un zâmbet blând, în timp ce îmbrățișează un urs de pluș, făcând inimile spectatorilor să fluture. Cu toate acestea, o altă fotografie îl înfățișează cu o expresie rece. Gong Soo Kwang este îmbrăcat în haine de lucru în timp ce ridică cutii la piață, dar atmosfera este ciudat de tensionată. Telespectatorii anticipează deja portretul viu realizat de către Na In Woo a lui Gong Soo Kwang, omul nenorocirii. 

Serialul are premiera în luna iunie.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s