Cum l-a convins PSY pe Song Joong Ki să apară în MV-ul lui Heize „HAPPEN”

PSY Reveals How He Convinced Song Joong Ki To Star In Heize’s “HAPPEN” MV

PSY a împărtășit povestea despre cum a făcut ca Song Joong Ki să apară în videoclipul lui  cu Heize!

Anul trecut, Song Joong Ki a jucat în videoclipul lui Heize pentru piesa ei de succes „HAPPEN”, care a marcat prima ei lansare de când s-a alăturat agenției lui PSY,  P NATION.

În episodul din 4 mai al emisiunii „Radio Star” de la MBC, PSY a dezvăluit cum a realizat apariția actorului superstar. După ce a vorbit despre cum l-a făcut pe Sung Si Kyung să apară pe cel mai recent album al său și că l-a convins pe Lee Seung Yoon, care era reticent, să apară în „Immortal Songs”, PSY a adus în discuție povestea despre cum l-a ales pe Song Joong Ki pentru videoclipul lui Heize.

„Am folosit o tactică puțin diferită în acel moment”, a spus PSY. „După ce am primit numărul lui, două săptămâni doar l-am întrebat ce mai face. Era în mijlocul filmării dramei sale „Vincenzo” pe atunci și i-am spus: „Îmi face plăcere să urmăresc drama”, „Asigură-te că nu sari nicio masă” și „Deoarece anotimpurile se schimbă chiar acum, ai grijă de sistemul tău respirator.”

Gazdele au fost de acord în glumă: „Trebuie să fi fost foarte împovărător. Song Joong Ki probabil a petrecut două săptămâni având întrebarea apăsătoare în minte: „Se pare că PSY vrea să mă întrebe ceva; ce este?'”

PSY a continuat râzând: „În cele din urmă, el a fost cel care a întrebat: „Te rog să-mi spui ce este [vrei să mă întrebi]”.

Mai târziu, gazdele au întrebat dacă a existat vreodată cineva care s-a încăpățânat să îl refuze pe PSY până la sfârșit, iar el a răspuns: „Apariția lui Lee Byung Hun pentru ultimul meu album a durat mult.” 

Referindu-se la apariția comică a actorului în videoclipul său muzical „I LUV IT”, PSY a dezvăluit: „A durat aproximativ cinci până la șase ani”.

Insistent PSY, nu-i așa? Probabil aceasta este cheia succesului în afaceri.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s