Lee Hyo Ri a povestit cum nu mânca nimic până seara atunci când purta topuri scurte

[SBS Star] Lee Hyo-ri Says She Used to Avoid Eating Until Evening When She Had to Wear a Crop Top

Lee Hyo Ri a povestit despre dificultățile legate de mâncat atunci când trebuie să urce pe scenă îmbrăcată în bluze cu abdomenul la vedere.

În episodul din 6 mai al emisiunii originale de la TVING „Seoul Check-in”, Lee Hyo Ri a fost filmată petrecând timp în Seul cu prietenii ei din Insula Jeju, care sunt și ei pasionați de yoga ca și ea. În timp ce mâncau împreună seara, Lee Hyo Ri a făcut o remarcă jucăușă. Ea a spus râzând: „Nu am mâncat în trecut, pentru că nu am vrut să îmi iasă burta când eram îmbrăcată cu-un top scurt, Dar în prezent, burta mi se vede chiar și atunci când nu mănânc nimic”.

Apoi, Lee Hyo Ri și-a amintit de vremea când promova piesa „10 Minutes”. La acel moment, Lee Hyo Ri evolua pe scenă purtând un top și pantaloni scurți. Lee Hyo-ri a spus: „În acea perioadă mă trezeam la șapte sau la opt dimineața pentru repetiții pentru emisiunile muzicale. Nu  mâncam nimic după repetiție”.

Ea a continuat: „Făceam foamea până la patru până la cinci după-amiaza. Nu mâncam nimic până atunci. Simt că mi-am forțat corpul prea tare când eram tânără.”

După aceea, Lee Hyo Ri a spus că yoga i-a oferit pacea dorită: „Mintea mea este plină de energie pozitivă și sentimente bune acum și nu aș avea asta dacă nu ar fi yoga”. Ea a continuat: „Pe măsură ce am învățat și predat yoga, nu am mai simțit niciodată că am inima pustiită”.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s