Wonho face inimile să bată mai tare îmbrăcat în jeans mulați de la Calvin Klein

Wonho, abdomenul său sculptat și Calvin Klein Jeans, într-un pictorial ultra vizual!

În acest moment, am putea spune că nu este surprinzător cât de multe valuri de entuziasm stârnește Wonho de fiecare dată când face o postare pe rețelele de socializare, dar cu fiecare actualizare, el continuă să arate diferite laturi ale farmecului său unic și tot timpul fresh.

Întrebarea care se pune este: poate o ținută casual Calvin Klein să arate și mai seducătoare? Ei bine, cu Wonho, cu siguranță se întâmplă!

Wonho este modelul perfect pentru orice brand, deoarece are atât vizualul, cât și fizicul pentru a realiza orice fel de campanie sau reclamă. Împrumutându-și farmecul unic lui Calvin Klein Jeans, în această reclamă video, ținuta  arată deosebit de fermecătoare și atrăgătoare, mai ales atunci când Wonho apare cu aerul său, care cucerește pe oricine.

Nicio imagine nu poate surprinde calitățile vizuele uimitoare și nu numai ale lui Wonho, dar aceste filmări sunt atât de aproape! Fără pic de efort, idolul este atractiv, șic și elegant. Cu o aură încrezătoare și carismatică, el emană o atracție senzuală și totuși liniștitoare. Ce material al iubitului perfect, nu-i așa?

Vă mai oferim câteva poze puțin mai jos.

220322 WONHO UNIVERSE Update : r/WONHOSolo

La ce imagini ne oferă de fiecare dată, sperăm ca Wonho să aibă cât mai multe colaborări și reclame în viitor, ca să ne bucurăm și noi de ele!

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s