Wonho, colecție de meme-uri în Vlog-ul său recent!

Cea mai bună pastilă de râș si relaxare, sau cum a reușit Wonho să transforme o vacanță de 2 zile și o noapte într-o colecție demnă de cascadorii râsului!

Pe 9 mai, Wonho a încărcat pe contul său de YouTube cel mai recent Vlog realizat în timpul călătoriei sale departe de civilizație, în Gapyeong. Idolul are o personalitate timidă și recenta explozie de popularitate l-a făcut să se simtă mai bine departe de civilizație, petrecând momente pe care îi place să le filmeze pentru fanii săi (campingul este noul său hobby).

Pentru început, aflăm că idolul a plecat în călătorie, la volanul mașinii sale Tesla, după ce a fost la sală. Obosit, nu merge prea mult că și oprește mașina pentru a mânca. Evident, trei sferturi din timpul său liber din timpul călătoriei, Wonho mănâncă, bea băuturi pe bază de cafea și iar mănâncă (mai și doarme în reprize).

Ai spune că „este o vacanță plictisitoare”, nu ? Ei bine, nimic mai greșit!

Urmează cazarea și dezbrăcatul său în pantaloni scurți, de parcă ar fi vară. NImic însă nu pregătește publicul pentru ce va urma: săritul ca un iepure, demn de porecla sa „Bunny”, vorbitul singur, la geam, alte drumuri după mâncare/cafea, tot felul de alte meme-uri și punctul culminant – mâncatul de cereale cu lapte din bazinul cu apă caldă!

Deși aflat în pustietate, Wonho reușește să cucerească și câinii superbi de la pensiunea la care s-a cazat, de unde și gif-ul adorabil de mai jos:

Avem pentru voi și o selecție de scene amuzante, dar vă lăsăm pe voi să decideți care vi se pare cea mai reușită: săriturile de iepure, scosul bluzei pentru a arunca cu piper (el știe unde!) , ridicatul de picioare în aer, în timp ce își verifica telefonul (?1), sau micul dejun din apă (cu ochelari de soare pe nas!):

Aveți mai jos filmul complet:

Care este scena favorită?

Image

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s