VOGUE UK: Lisa din BLACKPINK jonglează cu statutul de star K-pop și defilări la prezentări de modă

VOGUE UK remarcă cea mai recentă apariție la o prezentare de modă a Lisei din BLACKPINK, fapt care demonstrează cum lumea K-pop continuă să cucerească podiumul.

VOGUE remarcă faptul că există un proces „preluare” al industriei de către K-pop, în curs de desfășurare, grupul BLACKPINK aflându-se în vârful piramidei – adunând oferte de  la tot felul de branduri importante, precum și hituri.

Lisa este un ambasador cheie al brandului Celine (oficial din 2020) care întruchipează fără efort estetica cool de tip francez pentru care este renumit brandul. Atât de mult încât este pregătită pentru îndatoriri de model: idolul a participat la spectacolul de toamnă/iarna 2022 al casei de modă, organizat în două locații emblematice pariziene, fapt dezvăluit recent.

Lisa a purtat două look-uri din colecție – intitulată potrivit Dans Paris – Lisa a pășit  încrezătoare prin splendoarea aurită a noului restaurat Salons D’Apparat din Hôtel de la Marine, cu o tunsoare bob blondă perfect aranjată. Mai întâi ea a purtat o rochie mini argintie fără bretele, împodobită cu micro-paiete, cu cizme de tip combat negre, ochelari și o geantă de umăr matlasată din piele neagră, cu bretele aurii. Al doilea ansamblu a  cuprins o jachetă de piele neagră la două rânduri de nasturi, o fustă mini din piele neagră, cizme negre cu șireturi și aceiași ochelari de soare.

Nu este prima dată când Lisa defilează  pentru Celine. Vedeta a aprins internetul cu debutul pe podium pentru show-ul de primăvară/vară 2022 al mărcii.

Aparent, Lisa cucerește podiumul și lumea întreagă.

Watch Blackpink's Lisa Walk in Celine's Winter 2022 Runway Show

 

Sursa 1

Sursa 2: Elle

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s