Chae Jong Hyeop și Park Ju Hyun, entuziasmați de o întâlnire romantică secretă în „Love All Play”

Chae Jong Hyeop And Park Ju Hyun Amp Up Excitement With Their Secret Date In “Love All Play”

Cele mai noi spoilere pentru K-Drama „Love All Play” îi țin pe spectatori cu inima la gură!
„Love All Play” este o dramă de dragoste din lumea sportului profesionist despre un bărbat și o femeie care joacă dublu mixt într-o echipă de badminton numită Yunis. Chae Jong Hyeop joacă rolul lui Park Tae Joon, care se gândește doar la badminton ca la meseria sa, în timp ce Park Ju Hyun o joacă pe Park Tae Yang, o fost olimpică aspirantă care trăiește doar pentru sport.

În ultimele episoade, Park Tae Yang și Park Tae Joon au început oficial să se întâlnească, spre deliciul publicului! Cu toate acestea, povestea lor amoroasă este întotdeauna riscantă și palpitantă, deoarece echipa Yunis interzice întâlnirile între colegii de echipă. Ca urmare, curiozitatea crește cu privire la modul în care își vor continua relația în viitor.

În fotografiile nou lansate, Park Tae Yang gătește un terci pentru Park Tae Joon. Anterior, toți cei din echipa Yunis au făcut toxiinfecție alimentară după ce au mâncat hamburgeri. Doar Park Tae Yang a scăpat cu bine și toată lumea, cu excepția ei, a fost internată în spital. Cu toate acestea, Park Tae Joon, căruia îi era atât de dor de iubita lui, s-a întors singur în cămin. În timp ce Park Tae Yang face terci, Park Tae Joon se uită la ea super fericit.

Cu toate acestea, cuplul este șocat când Lee Young Shim (interpretată de Jo Soo Hyang), Cheon Yoo Ri (interpretat de Kwon So Hyun) și Yang Sung Sil (interpretată de Jeon Hye Won) se întorc la cămin. Dacă vor afla că Park Tae Yang a făcut terci pentru Park Tae Joon în căminul lor, va fi doar o chestiune de timp până când relația lor va fi descopertiă. Cele două personaje sunt blocate și panicate și va fi interesant să vedem cum vor rezolva această problemă.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s