Yoo Sun joacă rolul unei femei bogate și obsedate periculos de soțul ei Park Byung Eun în “Eve”

Yoo Sun Is A Wealthy Woman Who Has A Dangerous Obsession With Her Husband Park Byung Eun In “Eve”

Până acum, echipa de producție a serialului “Eve” a prezentat numai personaje extrem de puternice, intense și convingătoare. La fel este și cazul rolului interpretat de actrița Yoo Sun.

K-Drama “Eve” introduce personajul intens și complex interpretat de actrița Yoo Sun.

Ca o scurtă recapitulare, „Eve” este o nouă dramă romantică despre un proces de divorț de 2 trilioane de woni (aproximativ 1,7 miliarde de dolari) al unui chaebol, care șochează țara. Fără ca publicul să știe, procesul cu mize mari este rezultatul unei scheme de răzbunare atent calculate timp de 13 ani.

Seo Ye Ji va juca în dramă în rolul Lee Ra El, femeia periculos de atrăgătoare aflată în centrul procesului de divorț, în timp ce Park Byung Eun va juca rolul lui Kang Yoon Kyum, CEO-ul LY Group. După ce a experimentat moartea șocantă a tatălui ei la o vârstă fragedă, Lee Ra El a crescut și s-a transformat într-o femeie fatală care este hotărâtă să îl doboare pe Kang Yoon Kyum, unul dintre principalii vinovați de distrugerea familiei sale.

Yoo Sun joacă rolul lui Han So Ra, care vrea să fie întotdeauna cea mai bună. Han So Ra este singura fiică a puternicului politician Han Pan Ro și soția lui Kang Yoon Gyum. Cu toate acestea, sub aspectul ei perfect și plin de farmec, este anxioasă din punct de vedere emoțional și obsedată de soțul ei.

Fotografiile recent lansate oferă o privire asupra lui Han So Ra. Ea atrage atenția prin aspectul ei luxos, iar părul ei scurt și aprins și stilul îndrăzneț îi fac eleganța și sofisticarea să iasă și mai mult în evidență. Ea afișează un zâmbet relaxat pe față, dar ochii ei sunt plini de superioritate și autoritate, ceea ce crește tensiunea din cameră. Mai mult, când stă așezată pe canapea, ea afișează atitudinea unei regine, iar ochii îi strălucesc de încredere și aroganță. Ea a trăit viața perfectă ca parte a culturii elitiste, dar totul se va întoarce cu susul în jos când va afla despre aventura scandaloasă a soțului ei.

Echipa de producție a dramei „Eve” a comentat: „Yoo Sun este o actriță care copleșește atmosfera doar cu privirea ei. Îi face pe toți cei de pe platou să zâmbească cu farmecele ei strălucitoare și plăcute, dar de îndată ce începe filmările, se transformă în Han So Ra și schimbă atmosfera la 180 de grade. Actoria ei extrem de captivantă a făcut chiar și personalul să-și țină respirația. Puteți aștepta cu nerăbdare performanța lui Yoo Sun, care va adăuga mai multă tensiune dramei.”

K-Drama are premiera pe 25 mai.

 

Sursa

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s