Lee Hae Ri din Davichi se mărită în această vară!

Lee Hae Ri din duo-ul Davichi a anunțat că se căsătorește în luna iulie.

Lee Hae am încărcat o scrisoare pe contul ei personal de Instagram pe 11 mai. Scrisoarea a fost postată împreună cu o legenda în care scria: „Sunt emoționată pentru că vă spun tuturor ceva ce am vrut să vă anunț mai întâi vouă”.

În scrisoarea ea a spus: „Mi se pare un vis să văd în ziua în care voi da această veste. Încă mi se pare suprarealist, dar mă căsătoresc”.

Cântăreața a mai scris: „Când sunt cu acea persoană, am multe motive să râd și el este cineva care posedă multe calități grozave, cineva de la care pot învăța multe. Mă respectă și mă prețuiește mai mult decât oricine. NE vom aprecia unul pe altul și mergem împreună pe drumul nostru”.

Lee Hae Ri a menționat și grupul ei duo, Davichi. „Lee Hae Ri care cântă în Davichi va continua să facă același lucru. Voi continua să râd și să mă prostesc cu Minkyung. Le mulțumim fanilor noștri care ne-au iubit necondiționat. Aștept ziua în care vă revăd pe toți la un loc de concert. Vă voi face cadou tuturor un album bun în viitor.”

Nunta va avea loc cu un grup mic format din familie și prieteni. Un reprezentant al companiei a dezvăluit: „Nunta va avea loc la o scară mică cu familie și prieteni. Vă rugăm să o susțineți cu căldură pe Lee Hae Ri, care urmează să înceapă în curând următorul capitol din viața ei cu cineva special”.

Davichi are programat să revină pe 16 mai cu „Season Note”. Albumul poate fi pre-comandat pe site-ul kpop.ro.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s