Kim Se Jeong, Choi Daniel și Nam Yoon Su vor juca împreună în K-Drama „Today’s Webtoon”

Serialul este descris ca „O prezentare a vieții oamenilor printr-un webtoon!”

Drama începe cu On Ma Eum, o judoka care, din păcate, renunță la sport din cauza unei accidentări. Fosta sportivă se alătură unei companii de webtoon și lucrurile încep să se schimbe în bine.

Drama este un remake al dramei japoneze de succes din 2016, „Sleepeeer Hit!” Producătorul Jo Soo Won va conduce echipa dramei. Producătorul Jo are în spate o serie de proiecte anterioare de succes, cum ar fi „I Hear Your Voice”, „Pinocchio” și „Still 17”.

Kim Se Jeong va juca rolul fostulei sportive On Ma Eum. Personajul renunță la un vis al ei, dar constată că poate a deschide ușa altuia, în timp ce urmărește desene animate web.  Astfel, On Ma Eum a reușit să își asigure un loc la o companie de webtoon ca editor, în ciuda faptului că această companie face foarte greu angajări/ acceptă foarte puțini candidați.

Choi Daniel va juca rolul unui editor adjunct, Suk Ji Hyung. Personajul este cunoscut pentru că menținerea are o față impasibilă, lăsând oamenii să îi pună la îndoială personalitatea. Cu toate acestea, el este cunoscut și ca persoana comică din perioadele de tensiune.

On Ma Eum este un junior de încredere din companie. Editorul adjunct Suk Ji Hyung este gebyk direct, dar sprijină o persoană, departe de atenția și ochii celorlalți.

Nam Yoon Su este un editor nou recrutat, Go Jun Young. Personajul are un IQ de 150 și este un perfecționist. Povestea îl urmărește pe începător în timp ce se confruntă cu obstacole pentru prima dată în viața lui.

Angajații se perfecționează împreună cu On Ma Eum. Jun Young dobândește în cele din urmă puncte forte observând consecvența și pasiunea lui Ma Eum.

Reprezentantul producției a lăudat echipa celor trei protagoniști și a comentat: „Drama îi mângâie pe tineri cu visele lor și este un mesaj pentru fiecare angajat cu care drama poate rezona”.

„Today’s Webtoon” este programat să fie difuzat pe 29 iulie.

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s