Dansatoarele de la „Street Woman Fighter” se vor reuni în noul show „Anybody Can Dance”

Eight dance crew leaders from Mnet's dance competition show, 'Street Woman Fighter' / Courtesy of Mnet

Cei opt lideri de echipe de dans de la show-ul de dans popular al lui Mnet, „Street Woman Fighter” (2021), se vor reuni în noul reality show, „Anybody Can Dance”, care învață oamenii de rând să danseze.

În programul viitor, cele opt lidere – Rihey, Honey J, Hyojin Choi, Aiki, Gabee, Monika, No:ze și Lee Jung – vor oferi lecții de dans oamenilor care nu sunt buni la dans, dar au o pasiune mare pentru asta.

De la profesori la doctori, copii de grădiniță, persoane în vârstă de 50 de ani, aproximativ 2 500 de persoane din medii diferite au solicitat să se alăture spectacolului, potrivit Mnet.

Prima audiție a avut loc în Hongdae și Gangnam, două dintre cele mai populare locuri din Seul, pe 30 aprilie. Cele opt lidere au desemnat câștigătorii la fața locului, iar cei câțiva norocoși aleși vor apărea în noul spectacol de dans.

„‘Anybody Can Dance’ va distra telespectatorii noștri într-un mod diferit, prezentând oameni care nu excelează în dans în loc să aibă dansatori profesioniști”, a spus într-un comunicat Kwon Young-chan, producătorul șef al „Street Woman Fighter” și „Anybody Can Dance”,

Taeyong din grupul de băieți K-pop NCT, care a apărut ca judecător pentru „Street Woman Fighter”, se va alătura programului viitor ca MC: „Sunt atât de onorat să particip la spectacolul nou”, a spus el. „Va fi prima dată când voi găzdui un spectacol, dar voi face tot posibilul să comunic cu dansatorii și concurenții”.

„Anybody Can Dance” va fi difuzat în iunie, cu două luni înainte ca Mnet să lanseze premiera „Street Man Fighter” – un spin-off masculin al „Street Woman Fighter”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s