Yoon Doojoon din HIGHLIGHT reia actoria cu „Never Give Up”

Actor Yoon Doo-joon poses during an online press conference for the comedy series 'Never Give Up,' May 4. Courtesy of ENA

Liderul grupului HIGHLIGHT a revenit pe micul ecran cu noul serial de comedie „Never Give Up”, după aproximativ patru ani de pauză, reluându-și cariera de actor după ce și-a terminat serviciul militar.

Yoon Dojoon a declarat la conferința de presă online despre serial, pe 4 mai, despre lansarea K-dramei în care joacă: „Mi-a plăcut foarte mult scenariul serialului. Am fost recunoscător să lucrez cu colegii mei staruri din serial, care sunt toți actori grozavi”.

Condus de regizorul Choi Do-hoon, a cărui activitate anterioară include seria de thriller din 2019 „Possessed”, noul serial, care a avut premiera pe 4 mai, se învârte în jurul proprietarului restaurantului Goo Pil-soo (Kwak Do Won), șeful unei familii, aflat la vârsta de 40 de ani, și Jung Seok (Yoon), un antreprenor aspirant de 20 de ani.

Pil-soo este un fost atlet care a avut o viață tumultoasă, trecând prin diferite profesii înainte de a-și găsi o soție (Han Go Eun) cu care are un fiu adolescent (Jung Dong Won). Când Pil-soo și familia sa se mută într-o casă nouă, după ce a fost dat afară din fostul său apartament, el vine să locuiască cu Seok.

Serialul este scris de Son Keun-ju, autorul scenariului pentru serialul de comedie romantică din 2020 „Backstreet Rookie”.

Yoon joacă rolul unui dezvoltator de software genial care obișnuia să aibă totul de la tatăl său bogat. Într-o zi, compania tatălui său dă faliment, zdrobindu-i visul de a fonda un startup:  „Jung Seok are peste 20 de ani și are un viitor strălucit în față”, și-a descris Yoon Dojoon personajul. „A crescut într-o familie bogată… dar după o serie de incidente se îndatorează iar tatăl său este închis, așa că se confruntă cu lupte.”

Actorul în vârstă de 32 de ani a spus că s-a concentrat pe utilizarea limbajului pe care oamenii de 20 de ani l-ar folosi pentru a-și portretiza personajul:  „Totul se schimbă atât de repede în zilele noastre, așa că, când îmi jucam personajul, îi întrebam pe membrii personalului de producție care au peste 20 de ani și îmi confirmau dacă ar folosi limbajul din replicile mele în viața reală”, a spus el.

El a adăugat că serialul va include și o poveste despre maturizarea lui Seok, după ce îl întâlnește pe Pil-soo și familia lui: „Familia lui Pil-soo și Jung Seok se implică unul în viața celuilalt profund. Și pe măsură ce el își petrece timpul cu familia, povestea îl urmărește în creștere (pe tot parcursul procesului)”, a spus el. „Deși Jung Seok nu poate defini viața tuturor celor în vârstă de 20 de ani, concluzia cheie (a poveștii) este importanța construirii de relații între oameni.”

„Never Give Up” este difuzat în zilele de miercuri și joi, la ora 21:00. pe postul ENA (fostul  skyDrama) și este disponibil și pe platforma locală de streaming seezn.


Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s