Fosta agenție a lui Ha Yeon Soo lansează un comunicat evaziv referitor la cariera ei de actriță

Ha Yeon Soo’s Former Agency Responds To Rumors That Actress Has Retired From The Industry

Agenția ANDMARQ a reacționat public în urma știrilor publicate în data de 10 mai cu privire la faptul că Ha Yeon Soo a renunțat la actorie.

Recent, fanii au observat că profilul lui Ha Yeon Soo a fost șters de pe site-urile cum ar fi Naver. Acest lucru, împreună cu faptul că actrița nu are în prezent nicio activitate profesională publică, i-a făcut pe fani să speculeze că Ha Yeon Soo s-a retras din industrie.

Ca răspuns la aceste zvonuri, fosta agenție a lui Ha Yeon Soo, ANDMARQ, a comentat: „Contractul nostru exclusiv cu Ha Yeon Soo sa încheiat la începutul acestui an. Din câte știm, ea studiază în prezent artă în străinătate, în Japonia.”

În ceea ce privește ștergerea profilului ei online, agenția a adăugat: „Profilul ei nu a fost șters de companie. Detaliile ne sunt greu de confirmat.”

Ha Yeon Soo a debutat în filmul din 2013 „Very Ordinary Couple” și a devenit faimă cu aparițiile în drame precum „Monstar”, „4 Legendary Witches”, „Drinking Solo” și „Rich Man, Poor Woman”. Actrița a jucat și în videoclipul lui Big Bang pentru „Let’s Not Fall in Love”. Anul trecut, ea și-a făcut debutul ca pictori'[ când și-a deschis expoziția individuală „Ha Yeon Soo: The Form of Memory”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s