Kim Go Eun ș Jinyoung din GOT7 sunt adorabili în noul poster pentru “Yumi’s Cells 2” 

Kim Go Eun And GOT7’s Jinyoung Exchange Sweet Eye Contact In “Yumi’s Cells 2” Poster

Personajele interpretate de Kim Go Eun și Jinyoung din GOT7 în K-drama “Yumi’s Cells 2” se privesc adorabil într-un nou poster! La fel și celulele lor animate, îndrăgostite!

K-Drama “Yumi’s Cells 2” ridică și mai mult tensiunea cu privire la povestea de dragoste dintre Kim Go Eun și Jinyong de la GOT7!

În posterul proaspăt lansat pentru următorul sezon al doilea al dramei, Yumi și frumosul ei coleg de muncă Yoo Babi (interpretat de Jinyoung) stau foarte aproape unul de altu, atingându-se cu umerii, în timp ce se privesc drăgăstos. Atmosfera dulce se transmite celulelor animate ale iubirii, iar ei își zâmbesc de parcă ar fi beți de dragoste. Schimbările acestea dintre Yumi și Yoo Babi stimulează curiozitatea față de noul capitol al poveștii ei de dragoste.

Producătorii sezonului doi al „Yumi’s Cells”,  care revine pe 6 iunie, au tachinat publicul: „Vor fi schimbări palpitante în emoțiile lui Yumi și Yoo Babi. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare schimbările dulci care vor trezi celulele iubirii spectatorilor. Munca de echipă perfecționată a lui Kim Go Eun și Jinyoung va aduce o poveste interesantă cu personaje noi.”

 

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s