Song Ji Hyo dezvăluie că inițial a urât „idila” cu Kim Jong Kook + vorbește despre căsătorie și tipul ideal

Song Ji Hyo Reveals She Initially Hated “Love Line” With Kim Jong Kook, Shares Candid Thoughts On Dating And Marriage, And More

Pe 10 mai, Song Ji Hyo a apărut în emisiunea Tteokbokki Brothers de pe postul MBC Every1, care e găzduită de Ji Suk Jin, colegul său din show-ul Running Man.

În timpul episodului, actrița a vorbit despre „idila” pe ecran cu Kim Jong Kook („Running Man”), dezvăluind – „Sinceră să fiu, la început chiar am urât foarte tare. Chiar i-am și zis lui Jong Kook oppa: ‘Hai să nu facem asta’.”

Înainte, Song Ji Hyo a mai avut o „idilă” pe ecran cu Gary, fost membru „Running Man”. Cei doi chiar au devenit cunoscuți drept Cuplul de Luni, deoarece emisiunea „Running Man” se filma în zilele de luni. Aceasta – „Am avut o idilă cu Gary oppa, dar după ce a plecat, dintr-odată aveam una cu Jong Kook oppa. Nu am putut să permit să fiu o persoană care are idile cu doi bărbați. Am urât foarte mult. Din acest motiv, l-am rugat pe Kim Jong Kook.

Song Ji Hyo a continuat, râzând, „Dar într-o zi, am văzut reacțiile la idila noastră pe ecran, iar reacțiile au fost pozitive. M-am zis, ‘E ok dacă fac asta?’, dar acum oamenii ne roagă să o facem și mai mult.”

Anterior, Ji Suk Jin a declarat că va da întreaga avere lui Song Ji Hyo și Kim Jong Kook, dacă aceștia se vor căsători. Când a fost întrebat dacă mai este valabilă afirmația lui, Ji Suk Jin a răspuns – „Nu. Dacă se vor căsători, am zis că le voi cumpăra un televizor mare, iar Jong Kook mi-a zis că dacă s-ar întâmpla să se căsătoarească, să nu vin la nuntă.”

Apoi, Song Ji Hyo a fost întrebată dacă Kim Jong Kook a făcut-o să simtă fluturi în stomac, la care actrița a răspuns direct – „Sincer, nu. Tipul meu ideal e exact opusul lui Kim Jong Kook. Îmi plac persoanele care are un pic de burtică și sunt ca Winnie the Pooh.”

Song Ji Hyo a mai spus, de asemenea, că nu a fost niciodată la o întâlnire pe nevăzute și a preferat să cunoască oameni în mod natural. Actrița: „Nu vreau să întâlnesc bărbați pentru căsătorie. Dacă mă văd cu cineva și încep să gândesc că vreau să mă căsătoresc, abia atunci am să o fac.”

Ji Suk Jin și-a lăudat colega de emisiune, spunând, „E frumoasă și are o situație financiară excelentă”, completând totodată că ar fi o soție foarte bună. Ji Suk Jin a mai adaugat râzând că Song Ji Hyo doarme mult.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s