IU este apreciată pentru că permite să se folosească melodia sa în mod gratuit în drama „The Sound of Magic”

Regizorul Kim Seong Yoon din  serialul Netflix „The Sound of Magic” și-a exprimat recunoștința lui IU!

Conform Celeb Media, pe data de 9 mai, directorul Kim Seong Yoon a spus: „La scena finală, am folosit melodia „Knees” și i-am pus numele de Lee Ji Eun, IU, la final pe genericul filmului. Dar pentru a realiza acest lucru, trebuia să cumpărăm mai întâi drepturile de autor. Așa că am sunat-o, dar ea a spus „Am scris și compus piesa singură, puteți să o folosiți pur și simplu.” Am fost recunoscător. Ne știm de când am colaborat la filmările pentru serialul „Dream High„.

Melodia „Knees” este una dintre piesele reprezentative ale lui IU, aleasă chiar de ea. În ultimul concert, ea a spus „Când o să mor- Când o să mor de bătrânețe- piesele care aș vrea să nu fie uitate sunt melodiile mele reprezentative și anume „Heart”,” Knees” și „Night Letter„”.

Serialul „The Sound of Magic” este o dramă bazată pe webtoon-ul omonim din anul 2010 de scriitorul Ha Il Kwon. Este reprezentată povestea unui magician care locuiește într-un parc tematic abandonat și a unei adolescente care îndură crunta realitate. Între timp, IU se pregătește pentru lansarea filmului „The Broker” pe data de 8 iunie.

Sursa: allkpop

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s