Kim Young Dae o ia razna când Lee Sung Kyung petrece timp cu Lee Jung Shin din CNBLUE în „Sh**ting Stars”

Kim Young Dae Grows Restless When Lee Sung Kyung Spends Time With CNBLUE’s Lee Jung Shin In “Sh**ting Stars”

K-Drama „Sh**ting Stars” oferă noi fotografii care arată tensiunea ridicată a triunghiului amoros format din Kim Young Dae, Lee Sung Kyung și Lee Jung Shin din trupa CNBLUE.

„Sh**ting Stars” este o K-drama realistă care arată poveștile persoanelor din echipele de la agențiile din industrie angajate pentru ca vedetele Hallyu să fie pline de succes. Serialul arată atât munca lor non stop, cât și modul în care munca pentru aceste vedete afectează viețile persoanale ale staff-ului.

Oh Han Byul (Lee Sung Kyung ) este șefa echipei de comunicare dintr-o agenție de succes, care a lucrat ani de zile cu superstarul favorit al națiunii, Gong Tae Sung (Kim Young Dae).

Anterior, a fost dezvăluit că Oh Han Byul a simțit  ceva atracție față de Gong Tae Sung în trecut, dar a fost profund rănită de el. Atunci când a simțit că încă o dată începe să îl placă, ea a încercat să scape de sentimentele ei, susținând că nu va putea lucra cu celebrități dacă începe să aibă sentimente pentru ele.

În plus, Do Soo Hyuk, avocatul super bogat cu care lucrează la agenție și care este interesat de Oh Han Byul, s-a mutat lângă  Gong Tae Sung și intenționează să îi facă curte, invitând-o la o petrecere de inaugurare a apartamentului său cel nou.

Pe 13 mai, drama a dezvăluit noi fotografii care oferă o privire asupra triunghiului lor amoros din ce în ce mai serios.

În fotografii, Oh Han Byul se simte bine la  petrecerea de la Do Soo Hyuk cu colegii echipei ei de PR. Atmosfera este caldă și luminoasă, deoarece toată lumea bea vin și se joacă împreună. În special, se pare că Oh Han Byul și Do Soo Hyuk se apropie.

Pe de altă parte, Gong Tae Sung fură atenția cu comportamentul său neobișnuit în propria sa casă. Își freacă buzele în timp ce dă semne de neliniște și îi face pe spectatori să râdă cu încercarea sa hilară de a ascultă, punându-și urechea pe peretele bucătăriei. Ce mișcări disperate va face pentru a-l împiedica pe rivalul său să-i fure inima lui Oh Han Byul?

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s