Cei de la GRAMMY sunt cu ochii pe Wonho

Academia muzicală americană îi acordă un articol exclusiv „senzației muzicale Wonho” și invită publicul să dea „Play” videoclipului special filmat de acesta pentru ei, cu evoluția „amețitoare” pe melodia „Eye On You”.
În data de 13 mai (ora României), organizatorii GRAMMY-urilor au postat un articol și un videoclip special cu Wonho, interpretând spceial pentru ei ultima lui melodie de titlu, „Eye On You”, de pe albumul single „OBSESSION”.

Melodia este aleasă pentru selecția de melodii a Academiei intitulată „Press Play at Home”. Articolul introductiv al editorilor de la GRAMMY atrage atenția asupra lui Wonho, care „îmbină versurile melodiei cu o componentă vizuală la fel de dramatică, interpretând „EYE ON YOU” pe o scenă întunecată, iluminată cu lumini intermitente […].”

Autorul articolului invită publicul global să îl urmărească pe Wonho „jucându-se pe linia delicată dintre bucurie și întuneric în interpretarea sa din „EYE ON YOU” .”

Mai mult, videoclipul în sine este plin de informații și aprecieri despre Wonho, scrise de cei de la GRAMMY. Dintre acestea, remarcăm faptul că editorii îl laudă pentru că își scrie piesele singur, dar și pentru faptul că este capabil să compună și să creeze sunete care sunt „rare în K-Pop.”

Felicitări lui Wonho pentru evoluția specială acordată celor de la GRAMMY, pentru și pentru articolul despre el plin de laude! Cu siguranță că vom auzi mai multe despre idol în vitorul apropiat, mai ales la cât de harnic este el! 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s