13 videoclipuri kpop în care apar copii adorabili

12 K-Pop MVs That Feature Adorable Children

Atunci când videoclipurile kpop nu sunt bazate pe coregrafie, acestea au câteodată oaspeți speciali pe platoul de filmare: copii. Uneori ei pot să participe la coregrafie, dar de cele mai multe ori, ei fac parte din echipa de actori. De la momente speciale la istorii pline de rebeliune, acești copii oferă videoclipurilor kpop acea cireașă pe tort care este exact unde trebuie.

Să vedem mai jos 13 videoclipuri kpop în care apar copii adorabili.

 1. GOT7 – „Miracle”

  Titlul acestei balade vine de la legătura pe care GOT7 a creat-o cu fandomul Ahgase (IGOT7), o legătură considerată a fi un miracol. Idolii sunt recunoscători pentru fiecare moment petrecut alături de fani, și ei găsesc susținere de la fani în momentele când viața devnie mai grea. În videoclip, copilașul ce apare este o întruchipare a fanilor Ahgase. Este impresionant cum membrii se uită la ea, cum au grijă de ea, și asta este o idee cum să vedem relația dintre grup și fandom.


   

 2. EVERGLOW – „Promise”

  Trupa EVERGLOW a lansat primul single digital „Promise” în colaborare cu UNICEF. Versurile melodiei se potrivesc misiunii campaniei, care speră ca copiii să trăiască în pace, într-o lume mai bună. În videoclip apare o fetiță care pare să fie pierdută într-o pădure înainte ca membrele să o găsească. Prezența unui copil în videoclip este o mișcare bine-gândită, și evidențiază mesajul piesei.


   

 3. MJ din ASTRO și Kim Tae Yeon – „Get Set Yo”

  MJ a ales un single trot pentru debutul solo, și a ales să colaboreze cu cântăreața trot Kim Tae Yeon pentru un concept retro. Este destul de impresionant să vedem copii talentați construindu-și o carieră în muzică, mai ales în stilul trot, așa cum e cazul lui Kim Tae Yeon. Mai mult, aura ei în videoclip este luminoasă și socială, capturând atenția publicului care o observă pentru prima dată.


   

 4. TWICE – „TT”

  Doar o privire la începutul videoclipului, unde un băiețel și o fetiță intră în castelul misterios al trupei TWICE, și deja știm că videoclipul este destinat și copiilor. Videoclipul, bazat pe o temă a prințeselor, ia cei doi copii într-o aventură magică în noaptea de Halloween, accentuând inocența cinematografiei. Actorii adorabili joacă rolurile lor foarte bine, și se pare că publicul poate simți prin ce trec ei în această noapte!


   

 5. Stray Kids – „Christmas EveL”

  Prima regulă când joci rolul lui Moș Crăciun este să nu fii prins de copii. Din păcate, pentru membrii Stray Kids, acest joc cu bărbii albe artificiale nu trece fără peripeții. Actrița din acest videoclip va avea probabil roluri principale în drame când va crește mai mare, pentru că a reușit la sigur să-i facă pe idoli să se simtă ca pe ace după ce ea îi observă și nu îi aprobă nici pe ei, nici cadourile. Iar dacă videoclipul nu este destul de amuzant, drăguța de ea oferă o imagine mai comică videoclipului cu personalitatea ei, o întruchipare exactă a copiilor ce vor cadouri de Crăciun.


   

 6. PSY și CL – „Daddy”

  Chiar și cele mai specifice producții pot face spațiu pentru copii pe platoul de filmare. În cazul lui PSY și videoclipul lui, aici apare un grup întreg de fete care, conform planului, sunt fane ale artistului atunci când era un copil. Chiar dacă nu putem să vedem fața copilului din cauza efectelor CGI și a feței lui PSY, cel mai probabil este la fel de adorabil pe cât de talentat este!


   

 7. BTS – „Permission To Dance”

  „Permission to Dance” este metoda trupei BTS de a susține lumea care a avut de-a face cu doi ani grei de pandemie. Videoclipul lor invită oameni de toate vârstele, la toate etapele vieții. Cele mai înduioșătoare părți sunt, pe lângă altele, momentele în care un grup de copii zâmbesc, aleargă și lasă în aer câteva baloane. Clipa în care câțiva copii de mai multe naționalități se îmbrățișează vă va face inima să se simtă plină, iar mesaje ca acestea trebuie să fie sub ochiul publicului cât mai des.


   

 8. Lee Hyori – „Bad Girls”

  Nu toate videoclipurile kpop sunt pur pentru distracția publicului – unele din ele vin cu o lecție sau două. În cazul artistei Lee Hyori și a melodiei „Bad Girls”, videoclipul pune în evidență greutățile peste care unele femei ajuns să treacă, cum ar bullying, agresările sexuale și altele. Cele două actrițe ce joacă rolul lui Lee Hyori în timpul copilăriei și adolescenței o fac corect, portretizând caracterul foarte tare al artistei. Se poate spune că videoclipul evidențiază momente de viață la care trebuie să acordăm atenție și să venim cu o soluție.


   

 9. Epik High – „Don’t Hate Me”

  Acest videoclip legendar de la Epik High are destul de mulți copii, iar artiștii abia pot fi observați printre toți acești rebeli mici care creează un haos din prima clipă. Cu o energie de neegalat, costume de răufăcători renumiți și pur haos, acestor copii le-au fost destinați să facă parte din videoclip, alături de Epik High. Și mereu e distractiv să ghicim ce caractere joacă fiecare!


   

 10. Solar din MAMAMOO – „Nada Sou Sou”

  Acest single de la Solar combină versurile triste, pline de sentimente, cu actoria minunată a fetiței ce apare în videoclip. Versurile pot să fie interpretate prin acțiunile actriței, care arată ziua unui copil ce treptat crește spre maturitate. Copila joacă rolul ei la maxim, privind-o veți simți cum lacrimile sunt gata să curgă.


   

 11. Na Haeun și Microdot – „So Special”

  Na Haeun, care a devenit populară prin canalul ei de YouTube „Awesome Haeun”, este starul principal din videoclipurile ei. În anul 2018, ea a debutat oficial cu „So Special”, în colaborare cu Microdot. Patru ani mai târziu, Na Haeun este stagiară la SM Entertainment, unde își construiește cariera de idol. Așa cum o urmărim din zilele de copilărie la era de adolescență, rămâne doar să ne imaginăm cum se va schimba stilul ei peste ani. Mult noroc în cariera ei!


   

 12. Jessi – „Gucci”

  Dacă ai devenit o unnie puternică, vei fi mereu așa: asta e ideea filozofică a lui Jessi. Rapperul dă la iveală toată personalitatea ei cool în melodia ei „Gucci”. Desigur, ea a fost un copil cândva, iar actrița mică ce joacă rolul ei arată ca o reîncarnare a artistei. Atitudinea ei de persoana principală se potrivește de minuna cu imaginea pe care Jessi vrea să o arate cu acest videoclip!


   

 13. VIXX – „Scentist”

  VIXX a confirmat, odată cu lansarea piesei „Scentist”, că grupul rămâne cel mai menționat la capitolul „concept”. Pentru această lansare, inspirația vine de la cartea „Perfume: The Story Of A Murderer” de Patrick Süskind, in care e descrisă istoria unui bărbat care s-a născut cu un dar, acela de a avea un simț al mirosului mult prea ascuțit. Deci care e rolul copilului din videoclipul de la VIXX? Conform cărții, eroul principal ucide persoana a cărei parfum el dorește să prezerve cu atâta ardoare, la o vârstă fragedă. Interesant, nu-i așa? A fost cu siguranță un rol destul de specific pentru tânărul actor Jihoon Kim.


   

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s