Noua carte a Jessicăi Jung oferă indicii că relația dintre Girls’ Generation și Krystal din f(x) a fost tensionată

Fragmente din cea mai recentă carte publicată de Jessica țintesc spre o dușmănie între membrele Girls’ Generation și surorile Jung, Jessica și Krystal.

Pe 10 mai, Jessica Jung a publicat un epilog al primei nuvele „Shine”, cu titlul „Bright”. O parte din carte deja oferă indicii despre o neînțelegere între două membre Girls’Generation și Krystal, sora mai mică și colegă de agenție a Jessicăi.

În carte, personajul principal și membră a trupei Girls Forever, Rachel, o întâlnește pe sora ei Leah, în spatele scenei la un eveniment. Ambele surori sunt idoli la aceeași companie, Leah fiind parte a grupului SayGO, care are cinci membre.

Leah face o plecăciune rapidă și le salută pe fetel din Girls Forever în timpul evenimentului. Majoritatea răspund la salut, cu excepția a două dintre ele, Mina și Lizzie, care doar se uită la Leah cu un zâmbet forțat.

După ce Rachel o ia pe Leah într-o parte, ea le aude pe Lizzie și Mina vorbind rău despre sora ei. Lor li se pare ridicol cum aceasta a făcut plecăciunea, și argumentează că ea nu știe cum să-și respecte seniorii.

Rachel povestește că astfel de situații mereu se întâmplă când Leah interacționează cu Girls Forever. Unelor nu le place că Leah a venit la DB Entertainment atât de rapid și a debutat.

De asemenea, Lizzie are o soră mai mică cu un an, care a încercat și ea să vină la această companie. Totuși, compania încă nu a semnat cu ea.

Chiar dacă nu e confirmat, fanii Jessicăi cred că personajul lui Lizzie e bazat pe Taeyeon, pe când cel al Minei e bazat pe Sooyoung.

Cititorii au observat că Taeyeon, la fel ca Lizzie, are o soră mai mică care tot își dorește să cânte. Diferența principală este că sora lui Taeyeon, Hayeon, a devenit stagiară la SM Entertainment în 2015, dar a plecat mai târziu, debutând ca artist solo în octombrie 2020, sub Enterarts.

Personajul lui Leah e bazat pe Krystal, pentru că e sora personajului principal și membră a trupei f(x). Perioada de stagiere și debutul lui Leah se potrivesc, de asemenea, cu cele ale lui Krystal. Krystal a primit o ofertă de a se alătura agenției SM când avea doar cinci ani. Din cauza vârstei, oferta a fost refuzată, iar Jessica a semnat prima. Ulterior, Krystal a venit la SM Entertainment când avea 12 ani și a debutat în f(x) trei ani mai târziu.

Din cauza asemănărilor, mulți cred că Jessica încearcă să ofere indicii cu privire la dușmănia pe care au avut-o membrele Girls’ Generation cu sora ei mai mică. Nimeni din persoanele suspectate nu au comentat situația.

sursa: kpopstarz

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s