Park Min Young, Go Kyung Pyo și Kim Jae Young vor juca într-o nouă comedie romantică

Park Min Young, Go Kyung Pyo, And Kim Jae Young Confirmed To Star In New Rom-Com Drama

Park Min Young, Go Kyung Pyo și Kim Jae Young sunt actorii principali care vor juca în noua dramă „MonWedFriTuesThursSat” (titlu provizoriu).

„MonWedFriTuesThursSat” are în vedere un serviciu pentru persoanele care sunt singure și au nevoie de parteneri cu care să meargă la întâlnirile pentru cupluri căsătorite și reuniunile școlare. Comedia romantică descrie povestea de iubire încurcată dintre Choi Sang Eun și Jung Ji Ho, care amândoi se întâlnesc de mult timp în anumite zile din săptămână.

K-drama va fi regizată de Nam Sung Woo, cel care a realizat și dramele „100 Days My Prince”, „Kkondae Intern” și „My Roommate is a Gumiho.”

Actrița Park Min Young o va juca pe Choi Sang Eun, o femeie cu multe calități și virtuți. Aceasta alege un job unde ajută bărbații singuri care nu doresc să se căsătorească, în loc să se mărite chiar ea. Cunoscută pentru comediile romantice, Park Min Young a impresionat publicul și prin aparițiile sale în „Forecasting Love and Weather”, „What’s Wrong With Secretary Kim”  și multe altele.

Actorul Go Kyung Pyo îl va interpreta pe  Jung Ji Ho, care a fost într-un contract de 5 ani cu Choi Sang Eun în zilele de luni, miercuri și vineri, pentru a fi ajutat în ceea ce privește căsătoria. Motivul pentru alegerea sa este unul secret, iar Jung ji Ho este și el un personaj misterios care nu dezvăluie prea mult din viața personală și hobby-urile sale. Go Kyung Pyo a captivat publicul prin aparițiile sale în dramele „D.P.”, „Private Lives”, „Don’t Dare to Dream (Jealousy Incarnate)”.

Kim Jae Young îl va juca pe Kang Hae Jin, cel mai tânăr fiu al unei familii foarte bogate, care e, totodată, o vedetă hallyu. Acesta este noul client al lui Choi Sang Eun în zilele de marți, joi și sâmbătă și care îi va provoca confuzie protagonistei cu privire la sentimentele sale.

„MonWedFriTuesThursSat” va avea premiera în a doua jumătate a anului 2022.

sursa soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s