Park Bo Gum, Ji Chang Wook, Ahn Bo Hyun și Park Seo Jun se află în discuție pentru o nouă emisiune

Park Bo Gum, Park Seo Joon, Ji Chang Wook, And Ahn Bo Hyun In Talks For New Variety Show

Se fac planuri pentru lansarea unei noi emisiuni coreene!

Pe data de 13 mai, Xportsnews a anunțat faptul că directorul de producție (PD) Kim Sung Yoon plănuiește să lanseze o emisiune de divertisment în care își dorește să fie prezenți toți actorii cu care a lucrat în proiectele sale anterioare.

Astfel că, directorul i-a invitat pe actorul Park Bo Gum (din drama sa „Love in the Moonlight“), Ahn Bo Hyun și Park Seo Jun (actori ai dramei „Itaewon Class”) și Ji Chang Wook (care a jucat recent în drama „The Sound Of Magic”). Dacă aceștia vor accepta, atunci vor merge în excursii de camping împreună în timp ce vor fi filmați.

Ca răspuns al zvonurilor, agenția Blossom Entertainment, care îl găzduiește pe Park Bo Gum a spus: „Producătorul Kim Sung Yoon a anunțat faptul că plănuiește să lanseze un nou show de varietate. Deși l-a întrebat pe Park Bo Gum dacă se va alătura emisiunii, încă nu am primit o confirmare. În prezent, actorul își revizuiește programul.”

Agenția Awesome ENT a lui Park Seo Jun a răspuns: „Actorul a primit doar o întrebare referitoare la posibilitatea de a apărea în emisiune. Nu știm încă alte detalii legate de distribuție sau planurile acestuia.”

Atât agenția Glorious Entertainment, unde se află Ji Chang Wook, cât și agenția FN Entertainment, a lui Ahn Bo Hyun, au explicat faptul că actorilor nu li s-au oferit invitații concrete, ci doar au fost întrebați dacă vor putea participa sau nu în cadrul emisiunii.

Stai activ pe site pentru mai multe detalii!

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s