Hwang In Yeop vorbește despre rolul său din drama „The Sound Of Magic”, colegii săi și altele

Hwang In Yeop On Playing Student Roles In His 30s, Chemistry With “The Sound Of Magic” Co-Stars Ji Chang Wook And Choi Sung Eun, And More

În cadrul unui interviu, actorul a discutat despre ultimul său proiect.

Serialul este descris ca fiind o dramă muzicală fantastică. „The Sound Of Magic” spune povestea unui magician misterios pe nume Rieul (interpretat de Ji Chang Wook) care apare brusc în fața unei fete pe nume Yoon Ah Yi (Choi Sung Eun), care și-a pierdut orice vis, și în fața unui băiat pe nume Na II Deung (Hwang In Yeop), care este forțat să viseze. Drama se bazează pe webtoon-ul „Annarasumanara” al scriitorului Ha Il Kwon.

După premiera dramei din data de 6 mai pe Netflix, popularitatea acesteia a crescut într-un mod considerabil, întrucât a ajuns să ocupe locul 4 în topul celor mai populare seriale Netflix din întreaga lume într-un timp relativ scurt.

Actorul joacă rolul lui Na II Deung, un elev de liceu care s-a născut într-o familie înstărită și care se află întotdeauna în frunte când vine vorba de clasa lui, fiind un elev excepțional. În ciuda realizărilor sale academice considerabile, băiatul își pierde visurile personale. Ulterior, acesta o întâlnește pe Yoon Ah Yi, de care se îndrăgostește după apariția magicianului și evoluează împreună.

În cadrul unui interviu, actorul a discutat mai multe lucruri despre dramă. În ceea ce privește personajul său, acesta a spus: „Na II Deung crede că va avea succes atât timp cât va studia așa cum i-au spus părinții lui. De aceea, el nu știe ce îi place. După ce îl întâlnește pe Rieul, începe să gândească pe cont propriu. Se luptă să își exprime emoțiile și să îi spună ceea ce simte fetei pe care o place. Este un băiat drăguț.”

La fel ca în drama „True Beauty”, Hwang In Yeop interpretează rolul unui elev și de această dată. Legat de acest lucru, a comentat: „Am început să interpretez rolul unui elev la vârsta de treizeci de ani. Nu mă gândeam la vârstă atunci când am fost la audiții. Regizorul m-a ales după ce mi-a văzut potențialul, așa că am decis să muncesc din greu. Mă simt recunoscător că am primit mult sprijin.”

Mai apoi, acesta a reflectat asupra faptului că a jucat două personaje care trec printr-o dragoste neîmpărtășită. Acesta a spus: „Mereu mă întreb: De ce nu mă plac? Nu pot să mă placă?” Mai apoi, după ce a fost întrebat dacă experiențele asemănătoare din viața sa l-au ajutat să interpreteze personajele care trec prin acea situație, el a răspuns: „Chiar deloc. Personajele pe care le joc au mult mai mult curaj decât mine.”

După aceea, acesta a vorbit despre aprecierea față de colegii săi de lucru. Actorul a spus: „Ji Chang Wook este un om cool pe platoul de filmare. Este un senior și visez să ajung asemenea lui. Eram anxios, dar el reușea să lumineze atmosfera de pe platou. Îi sunt recunoscător. Când îl privesc, îmi spun că vreau să devin un senior ca el. Chiar sunt recunoscător!”

Cât despre Choi Sung Eun, acesta a comentat: „Comunicăm foarte bine și am vorbit mult. Ea și-a transmis foarte bine emoțiile, așa că îi eram recunoscător în timp ce jucam. Am fost așa fericit încât mă gândeam că, dacă s-ar mai ivi ocazia, mi-ar plăcea să mai lucrăm împreună. De câte ori am fost îngrijorat, ea mi-a dat sfaturi. Deși este mai tânără, m-am bazat mult pe ea, ținând cont că amândoi am interpretat elevi de liceu. Na Il Deung a putut să existe pentru că Choi Sung Eun a acționat atât de sârguincios alături de el.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s