Festivalul „K-POP.FLEX” de la Frankfurt devine cel mai mare festival K-Pop din Europa din toate timpurile

În acest weekend, timp de două zile, la Frankfurt s-a desfășurat cel mai mare eveniment K-Pop organizat pentru fanii europeni. Nu vă faceți griji, dacă ați ratat concertele de anul acesta, puteți participa la ediția de anul viitor!

Pandemia nu a trecut încă, dar în majoritatea țărilor europene restricțiile legate de COVID au devenit mai relaxate. În acest context, fanii K-Pop erau cu siguranță însetați să participe la un concert, iar ocazia potrivită a fost în 14 și 15 mai, la Frankfurt.

Stadionul Deutsche Bank Park din Frankfurt, cu o capacitate de peste 50 de mii de locuri numai pe scaune, a fost cel care a găzduit festivalul „KPOP.FLEX”. O construcție uriașă  unde au intrat 40 000 de fani în prima zi, când concertul a fost mai lung și cu mai mulți artiști, și 30 000 de persoane în a doua zi de concert.  Biletele pentru prima zi  au fost epuizate rapid, după ce lista de artiști a fost completă.

În ciuda bâlbelor organizatorice, numeroase, festivalul a fost de departe cel mai mare festival K-pop organizat vreodată în Europa.

În prima zi, au cântat pe scena sa ENHYPEN(G)I-DLEMAMAMOONCT DreamKai din EXOIVE și AB6IX. În ziua 2 au evoluat (G)I-DLE, MAMAMOO, Kai din EXO, IVE, AB6IX, MONSTA X (a căror apariție fusese inițial programată pentru prima zi) Dreamcatcher și ONEUS.

 „KPOP.FLEX”  este organizat de compania britanică de divertisment Live Company Group, germanii de la Explorado Group, compania de organizare de evenimente g PK Events  și compania media coreeană SBS. care a și înregistrat tot festivalul.

Dacă sunteți tentați, organizatorii K POP FLEX au anunțat că anul viitor vor organiza evenimentul din nou, de data aceasta programându-l pentru luna iunie.

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s