Hwang In Yeop își arată carisma studentului empatic intepretat în K-Drama “Why Her?”

Hwang In Yeop Showcases Warm Charms As A Law Student With Great Empathy In Upcoming Drama “Why Her?”

K-Drama SBS “Why Her?” oferă imagini cuceritoare cu personajul lui Hwang In Yeop, un student la drept.

“Why Her?” este o dramă romantică de tip mister în care se joacă Seo Hyun Jin în rolul lui Oh Soo Jae, o avocată rece care și-a urmărit doar succesul, și pe Hwang In Yeop în rolul studentului la drept Gong Chan, care va face orice pentru a o proteja. În drama îi mai joacă Heo Joon Ho, Bae In Hyuk, Kim Chang Wan, Lee Kyung Young, Bae Hae Sun și alții.

Personajul lui Hwang In Yeop, Gong Chan, are o mare empatie care îi permite să privească în inimile altora. Cu toate acestea, el are și un trecut dureros care a făcut ca soarta lui să se complice. Gong Chan începe să experimenteze o schimbare după ce o întâlnește pe Oh Soo Jae, care a fost înlăturată din poziția ei și a ajuns să fie profesor afiliat la facultatea de drept din cauza unui incident neașteptat.

Fotografiile recent lansate îl arată pe Hwang In Yeop complet intrat în rolul său de Gong Chan. Fotografiile arată sinceritatea și căldura lui Gong Chan, iar expresia sa indică faptul că este un student la drept serios. El emană atât vibrații calde, dar și solitare, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să afle mai mai multe despre povestea lui.

Dacă nu știați, vârsta lui Hwang In Yeop reală este de 31 de ani. Incredibil, nu-i așa?

Întrebat de ce a ales acest serial ca următorul său proiect, Hwang In Yeop a explicat: „Când am dată pentru prima dată de drama, titlul era proaspăt și intens, așa că nu l-am putut uita. După ce am citit scenariul, povestea lui Oh Soo Jae și Gong Chan părea atât de tristă, dar frumoasă. În această dramă, cred că voi putea să vă arăt un personaj mai matur și o altă latură a mea.”

El și-a descris personajul spunând: „Gong Chan este rănit după un incident din trecut. Cu toate acestea, nu are gânduri rebele sau negative și este un personaj încrezător și cool, care încearcă întotdeauna să trăiască lumea într-un mod pozitiv și corect.”

În cele din urmă, el a spus: „Am făcut mult efort să înțeleg personajul Gong Chan. Am încercat să-i experimentez sentimentele citind scenariul iar și iar.”

“Why Her?” are premiera pe 3 iunie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s