Yang Hyun Suk protestează împotriva întârzierii celui de-al 5-lea proces al său + acuzarea neagă că a fost intenționat

Yang Hyun Suk a mers la tribunal și a aflat pe loc că audiența s-a amânat la cererea avocaților lui Han Seo Hee, martor în proces. Fost șef YG consideră „inacceptabilă” situația.

Yang Hyun Suk a protestat ferm împotriva deciziei spunând „Acest lucru este inacceptabil”. Procuratura a respins protestele spunând că întârzierea nu a fost intenționată. 

Divizia a 23-a de soluționare penală de la Curtea Districtului Central din Seul a decis să amâne procesul public care era programat inițial să aibă loc pe 16 mai. În această zi, Yang Hyun Suk s-a prezentat la tribunal, deoarece inculpatul este obligat să se prezinte la un proces deschis, cu excepția cazului în care procesul este anulat.

I nterogarea încrucișată a martorului Han Seo Hee a fost inițial programată să aibă loc în procesul de astăzi, însă partea lui Han Seo Hee a cerut pe 15 mai să amâne procesul. Deoarece cererea martorului a fost depusă în weekend, instanța a putut amâna procesul doar în dimineața procesului.

Partea lui Yang Hyun Suk a protestat puternic față de întârziere, deoarece acesta ajunsese deja la tribunal. Procuratura a răspuns: „Han Seo Hee a cooperantă, așa că este greu să se susțină că cererea ei de amânare îi subminează credibilitatea. Cerere de amânare a fost depusă duminică. Vom coopera pentru a ajuta cazul să treacă cât mai repede posibil.”

Instanța a decis să o interogheze pe Han Seo Hee pe 30 mai și 13 iunie. Yang Hyun Suk este acuzat că a convins-o și a intimidat-o pe informatoarea public Han Seo Hee să-și retragă mărturia împotriva lui B.I, după ce ea a susținut că idolul a cumpărat droguri în 2016. 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s