I.M din MONSTA X afișează noul său tatuaj

În cei 7 ani de MONSTA X, membrii și-au arătat destul de rar tatuajele. I.M probabil a fost cel mai puțin timid în această privință. Noul său tatual de pe braț are o semnificație pentru familia MONSTA X.

I.M de la MONSTA X are destul de multe tatuaje în colecția sa. Mezinul MONSTA X are un tatuaj mare de flori pe spate lângă un citat pe umărul stâng. Cel mai bine ele se văd la concerte, dar și în câteva pictoriale recente, Până de curând, compania Starship a fost destul de dură și nu prea le-a permis idolilor să afișeze public desenele de pe piele.

I.M are și un mic tatuaj pe încheietura mâinii, care arată dualitatea vieții: poți fi trist pe dinăuntru și vesel pe interior. 

În timp ce grupul se îndrepta spre Germania pentru festivalul KPOP.FLEX, fanii au fost surprinși să vadă că recent și-a făcut un nou tatuaj. I.M a apărut îmbrăcat cu o ținută de aeroport simplă și șic, cu o bluză albă cu găuri și mânecă scurtă, și blugi deschiși la culoare, Nimeni nu a ratat noul tatuaj de pe antebrațul stâng al său. Fanii l-au analizat de aproape, și au văzut că este un desen de flori în stilul tradițional alb-negru. Nu a durat mult pentru fani să încerce să descopere semnificația sa.

Deoarece aniversarea lui MONSTA X a fost pe 14 mai, un fan a subliniat că floarea ar putea fi un columbin, deoarece este floare care înflorește în lunile mai și iunie. Ei au remarcat, de asemenea, că ar putea fi un iris. Culoarea columbinelor este de obicei violet și simbolizează aspirația, rezistența, riscul, norocul, credința și pacea + această floare este floarea nașterii zilei de 14 mai, data aniversării MONSTA X. Violetul este culoarea favorită a lui I.M.

Indiferent de floare, minunatul tatuaj al lui I.M are evident o semnificație frumoasă pentru el.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s