BTS devine grupul cu cele mai bune premii Billboard din istorie

BTS

Grupul BTS a primit 3 premiii anul acesta la Billboard Music Awards!

Pe 15 mai, ora locală, organizatorii Billboard Music Awards 2022 au dezvăluit câștigătorii premiilor din acest an, iar BTS a câștigat trei din cele șase premii pentru care a fost nominalizat grupul.

La ceremonia din acest an, BTS a câștigat Top Duo/Group, Top Song Sales Artist (topul general de vânzări) și Top Selling Song (top vânzări pentru un cântec) pentru hitul lor „Butter”, fiind al doilea an consecutiv când grupul a câștigat toate cele trei premii. 2022 marchează, de asemenea, a treia oară când BTS obține premiul pentru Top Duo/Group la Billboard Music Awards (idolii au câștigat prima dată premiul în 2019).

BTS, care a câștigat un trofeu la fiecare Billboard Music Awards din 2017, a depășit acum grupul de fete Destiny’s Child, devenind grupul care a câștigat cele mai multe premii din istoria  Billboard Music Awards. În prezent, grupul se mândrește cu 12 premii  la Billboard Music Award, doborând recordul anterior al Destiny’s Child de 11 victorii, care a rămas neînvins timp de 17 ani.

BTS nu a participat la ceremonia de premiere, din cauza pregătirilor pentru noul album.

Surse: soompi, sbs star

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s