Son Dam Bi și Lee Kyou Hyuk oferă noi poze splendide de la nunta lor

Son Dam Bi And Lee Kyou Hyuk Share New Photos From Breathtaking Wedding Ceremony

Un regal vizual!

Pe 16 mai, agenția  lui Son Dam Bi, H& Entertainment, a lansat fotografii de la nunta lui Son Dam Bi cu Lee Kyou Hyuk, care a avut loc pe 13 mai. O reprezentantă a agenției ei a spus: „Le suntem sincer recunoscători tuturor pentru că ne-au trimis multe binecuvântări și sprijin cald pentru cuplul Son Dam Bi și Lee Kyou Hyuk care vor începe al doilea act al vieții lor fericite prin căsătorie.”

Aceștia au continuat: „Actrița Son Dam Bi și H& Entertainment vor munci din greu pentru a returna dragostea pe care toată lumea a transmis-o de acum înainte”.

În fotografiile de la ceremonie, Son Dam Bi și Lee Kyou Hyuk arată uimitor în costumele lor de mireasă și mire, zâmbind strălucitor pe parcursul evenimentului memorabil, de la tăierea tortului până la schimbul de inele. 

La începutul acestui an, în ianuarie, Son Dam Bi și-a anunțat căsătoria cu Lee Kyou Hyuk printr-o scrisoare sinceră, iar cei doi s-au căsătorit oficial pe 13 mai. Crainicul KBS N, Lee Dong Geun, a fost responsabil de găzduirea ceremoniei, iar PSY, Jo Kwon și Im Seulong de la 2AM au cântat cântece de felicitare pentru cuplu. Modelul și actrița Kang Seung Hyun a prins buchetul miresei.

Casă de piatră și felicitări încă o dată!

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s