ARON dezvăluie că s-a confruntat cu anxietate și a vrut să părăsească NU’EST după „Produce 101”

NU'EST's Aron Revealed To Have Helped Save Child's Life While Aboard Airplane | Soompi

În timpul celui de-al optulea episod al podcastului „Korean Cowboys”, ARON a vorbit despre anxietatea cu care s-a confruntat în timp ce foștii săi colegi din NU‘EST participau la emisiunea „Produce 101”.

Gazdele podcastului au abordat subiecte complexe pentru acest episod, iar ARON a simțit nevoia de a-și exprima părerea, întrucât el însuși a trecut prin momente dificile în trecut. Acesta a dezvăluit: „Membrii trupei mele au mers la o emisiune numită Produce 101. Din mai multe motive, am fost singurul din trupă care nu a participat, dar ei s-au descurcat bine și grupul nostru a atins succesul. De atunci, am simțit o mare greutate pe umerii mei.

ARON a simțit că este singurul membru care nu aduce o contribuție pentru grup, iar aceste gânduri l-au făcut să fie anxios. Tocmai din aceste motive, acesta a simțit că cea mai bună soluție ar fi fost să părăsească trupa:

După emisiune, am vrut să plec din grup. Mă gândeam că ar fi fost cel mai bine să plec. Dar compania mi-a spus că nu e nevoie, trebuie doar să muncesc din greu. Mi-au spus că e în regulă, nu e de parcă stătusem degeaba cinci-șase ani până atunci. Și eu muncisem pe brânci. Și îmi amintesc că vorbisem cu ceilalți membri despre asta și mi-au spus: „Hyung, taci. Urmează-ne. Vom avea grijă de tine. Până și în ziua de astăzi le sunt recunoscător pentru sprijin. Membrilor și companiei mele. Chiar m-au ajutat să trec printr-o perioadă dificilă.

După ce au auzit cuvintele lui ARON, internauții au simpatizat cu acesta și au lăsat comentarii precum: „Dacă ai fost fan NU‘EST, atunci știi cât de important a fost ARON pentru grup. A fost un membru cheie și a ținut membrii uniți”, „Acum înțeleg de ce a avut nevoie de o pauză”, „Chiar este ca un frate mai mare pentru grup, de aceea este biasul meu”, „ARON, ai muncit din greu, mă bucur foarte mult că ai fost un membru NU’EST”, „Chiar înțeleg de ce s-a simțit așa. Probabil a fost foarte greu pentru el.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s