Idoli K-Pop care au împărtășit Vloguri din călătoriile lor în insula Jeju

Acești idoli ne-au conectat din perspectiva lor la frumoasa insulă Jeju prin jurnale amuzante și fermecătoare, dar și conbdimentate pe alocuri!

Insula Jeju este una dintre cele mai populare atracții din Coreea de Sud. Cunoscută pentru peisajele sale frumoase de litoral, câmpiile uimitoare, florile superbe, alimentele delicioase și multe altele, de-a lungul anilor, insula a devenit o locație turistică preferată atât pentru oaspeții locali, cât și internaționali, care se bucură de senzația de vindecare și relaxare pe care o oferă insula relaxantă.

Acești oaspeți includ adesea idoli K-Pop, care fac o excursie pentru a scăpa din orașul aglomerat și pentru o pauză atât de necesară pentru a se relaxa și a respira aer curat. În timpul șederii lor pe insulă, mulți au împărtășit conținut uimitor cu experiența lor acolo. Având ocazia să vadă insula prin ochii idolilor lor preferați, unii ar putea spune că aceste filmări au contribuit la creșterea interesului pentru Insulă.

Iată câțiva dintre idolii K-Pop care au distribuit vloguri de pe insulă în ultimii 3 ani și care ne-au făcut să ne dorim să ne petrecem următoarea vacanță acolo.

1. Wonho

Vlogurile lui Wonho sunt unele dintre cele mai interesante conținuturi de idoli distribuite pe YouTube. Relaxat și mereu distractiv, el surprinde și împărtășește momente care nu doar îi entuziasmează pe fani, ci le stimulează și mai mult legătura cu el. Wonho are o serie întreagă de vlog-uri din călătoria sa la Jeju, care include opriri la peisaje frumoase, o pauză adorabilă de dans solo, dezbrăcat, în camera sa de hotel, o cafenea, joaca lui cu pisici și câini, mese delicioase, pictură și o vizită la o expoziție de artă etc. etc.. Luând o pauză atât de necesară după programul său încărcat, această excursie de relaxare a părut cu siguranță relaxantă, deoarece puteai vedea clar cât de fericit era să fie lângă mare cu familia lui.

2. ITZY

Unul dintre cele mai obișnuite lucruri atunci când vizitezi insula Jeju este să mănânci fructe de mare delicioase și în acest vlog, Yeji de la ITZY a făcut asta și multe altele. Platourile delicioase cu mâncare împărtășie au făcut să le plouă în gură spectatorilor Ea a dus, de asemenea, telespectatorii la cumpărături, găsind lucruri mici adorabile pentru ea și pentru alte membre ale trupei, cum ar fi o ceașcă, un breloc drăguț, agrafe de păr etc. De asemenea, le-a arătat spectatorilor câteva dintre vederile și peisajele uluitoare ale insulei. Călătoria singură a fost unul dintre lucrurile de pe lista ei de lucruri și, cu acest vlog, ea s-a distrat  și relaxant, așa cum plănuise. Ei bine, cu excepția momentelor în care părea că aproape că a fost luată pe sus de vânt.

Pentru ChaeRyeong, această excursie a fost totul despre găsirea unor cafenele adorabile în Jeju, una care servește ceaiuri bune cu valori nutritive grozave. Prima ei oprire a fost la o fermă de ceai verde care a stârnit mai multe reacții „wow” decât ne-am putea imagina. Bucurându-se de briza răcoritoasă în timp ce sărea pe câmp, acest vlog sănătos a arătat unul dintre locurile și activitățile de vindecare din Jeju. Încheind cu o masă delicioasă de casă, prin ochii ei putem vedea cât de multe bunătăți are de oferit Insula.

RyuJin de la ITZY a concentrat toată filmarea ei pe subiectul mandarinelor și gustul lor răcoritor. Arătând drăguț și strălucitoare ca o mandarină, ea ne poartă cu ea în timp ce culege fructele, în timp ce le dă câteva sfaturi utile spectatorilor cărora le-ar plăcea să facă același lucru.

Vlogul lui Lia din ITZY a fost definiția chill-ului și relaxării. Ea a distrat telespectatorii cu farmecele ei fresh și calde și a participat la diferite activități, de la o plimbare pentru a admira frumoasa priveliște a insulei de la ocean până la o excursie la cafenea și la magazinul vintage unde a cumpărat un LP și îmbrăcăminte. Acest vlog a fost cu siguranță încântător.

În acest vlog, YuNa de la ITZY și-a arătat abilitățile creative și artistice, pictând o pânză frumoasă cu priveliștea uluitoare a oceanului din Jeju și a încheiat vlog-ul cu o masă delicioasă la un restaurant și o plimbare în jurul insulei. Se pare că fiecare membră ITZY a avut un motiv special pentru a merge pe insula Jeju și toate s-au bucurat în mod clar de șederea lor pe insulă.

3. Ravi din VIXX

În acest vlog, Ravi își împărtășește momentele petrecute în călătoria sa de pe insula Jeju, când urma să cânte la Festivalul Someday. Prima sa oprire a fost la un restaurant unde zgomotele sale din timp ce sorbea mâncarea și strălucirea de pe chipul lui au arătat cât de mult i-au plăcut felurile de acolo. Apoi a urmat o priveliștile uimitoare a mării albastre și un timp haotic la piscină, el eșuând hilar de nenumărate ori să urce pe un colac în formă de lamă. Acest vlog ar fi fost doar o călătorie de lucru, dar până la urmă a deveni o călătorie foarte distractivă și liniștitoare.

Ravi a fost, de asemenea, una dintre numeroasele celebrități care au adăugat evenimentul pop-up Burberry din Jeju, care a dus la un moment viral în Coreea anul trecut. Vlogul său evidențiază pregătirea lui pentru eveniment, pe fondul consumului de mâncare bună și petrecându-și cu folos și distractiv timpul cu prietenii săi. Un lucru fermecător la acest vlog este că revede restaurantul din călătoria sa anterioară și, din nou, expresia feței lui a fost pur și simplu adorabilă în timp ce se bucura de mâncarea de acolo.

4. Kim Byeongkwan și Chan din A.C.E

Membrii A.C.E Byeongkwan și Chan au făcut o excursie pe frumoasa insulă din care este originar Chan. Acesta din urmă a putut să le arate lui ByeongKwan și telespectatorilor unele dintre cele mai tari locuri de pe insulă. De la mâncare delicioasă, la cumpărături la piața de pe litoral și la un apus frumos, idolii au arătat frumusețea insulei în acest vlog, făcându-i pe spectatori să-și dorească să își rezerve următoarea vacanță acolo.

5. Hyeri din Girl’s Day

La deschiderea videoclipului, Hyeri a zâmbit, dar a fost exact  reacția publicului și a fanilor pe tot parcursul videoclipului. Filmarea începe puțin haotic în timp ce ea se pierde și încearcă să-și găsească mașina. O oprire la cafenea pentru a citi un nou scenariu în care și-a făcut un nou prieten câine, o vedere spectaculoasă a apusului, un bol delicios de paste și o excursie la poligonul de tragere, fiecare activitate pe care a făcut-o în acest vlog a fost distractivă și de privit. 

6.  Kihyun din MONSTA X

Un fotograf în devenire, în acest vlog, Kihyun de la MONSTA X a decis să-și petreacă ultima zi în Jeju făcând poze cu natura. Idolul se pricepe în mod clar la a face poze, deoarece unele dintre fotografiile pe care le-a arătat rapid spectatorilor erau atât de drăguțe și erau așa de bine făcute. În timpul călătoriei cu mașina, el laudă plin de mândrie frumusețea insulei Jeju, de la natura ei la regluli, făcându-ne să ne întrebăm dacă s-ar putea gândi să locuiască acolo într-o zi. După ce a făcut o oprire rapidă la un restaurant cu vedere la ocean și a devorat un platou delicios cu mâncare, el face o plimbare și își încheie misiunea de a face poze uimitoare ale naturii.

 

JungWon a emanat un aer cald și reconfortant de-a lungul acestui vlog, destul de asemănător cu sentimentul pe care Jeju îl oferă vizitatorilor săi. Această călătorie în familie a oferit un conținut relaxant și vindecător pentru mulți dintre fanii săi care l-au văzut petrecând momente calme cu familia sa, cu multă mâncare bună, o plimbare cu submarinul și o excursie în grădinile botanice.

8. Kwon Eunbi

Acest vlog ar putea fi plin de atât de multe momente aleatorii, dar a fost distractiv de vizionat. Firea ei stângace face în mod clar parte din farmecul său adorabil, deoarece nu poți să nu zâmbești pe toată durata videoclipului.

9.  Miyeon și Yuqi din (G)I-DLE

Vlogul început cu o energie foarte veselă și haotică, a continuat cu această energie pozitivă  pe tot parcursul său. Chiar dacă nu au reușit să urce pe Muntele Halla așa cum și-au dorit, fetele s-au distrat totuși mult angajându-se într-o mulțime de activități, de la o excursie la muzeu,  multă plimbare, făcând poze drăguțe lângă ocean, mâncând mâncare bună, și o plimbare în câmpurile de mandarine.

10. Yuju

Idolul a făcut o plimbare cu cel mai drăguță scuter în timp ce făcea un tur prin Jeju. Prezentând peisajele frumoase pe care insula le are de oferit, restaurantele sale uimitoare și cele mai fierbinți locuri turistice, vlogul a servit drept ghid pentru mulți care vor fi interesați să viziteze insula.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s