Jaehan și Yechan din OMEGA X vor juca într-o Drama BL, „Let Me Comfort The Boy”


              Omega X bandmates Jaehan and Yechan to star in upcoming BL drama, 'Let Me Comfort The Boy'

Părerile internauților coreeni sunt împărțite cu privire la anunțul recent că doi colegi din grupul OMEGA X, Jaehan și Yechan, vor juca împreună într-o drama BL (Boy Love).

Pe 16 mai, Spire Entertainment, agenția care gestionează grupul de băieți OMEGA X format din 11 membri, a împărtășit vestea că nu unul, ci doi membri ai săi vor apărea ca actori principali în noua dramă BL „Comfort The Boy”. Agenția a raportat că membrii Jaehan și Yechan au fost ambii distribuiți în drama web „Let Me Comfort the Boy”, care se bazează pe webtoon-ul Lezhin Comics din 2018 „Comfort the Boy”. S-a raportat că versiunea K-drama va avea un total de 12 episoade și va fi lansată ca un serial web.

Serialul îl va prezenta pe cel mai mare membru al lui OMEGA X, Jaehan, preum și pe cel mai tânăr membru al grupului, Yechan, în rolurile principale. Jaehan va juca rolul lui Lee Da-yeol, un outsider care se alătură clubului de tir cu arcul din școala în care învață personajul lui Yechan, Jo Tae-hyun.

Se pare că  în acest serial se va acorda mult mai multă atenție celor doi membri OMEGA X, care mai întâi vor reveni în iunie împreună cu ceilalți nouă membri ai grupului cu al doilea lor mini-album, „Love Me Like”. Drama web „Comfort the Boy” va fi lansată în septembrie 2022, după revenirea trupei și promoțiile aferente.

Webtoon-ul „Comfort The Boy”, cunoscut și sub numele de „Shoulder To Cry On”, este scris de Dongmul și urmărește scenariul care trece de la ură la iubire. Povestea este despre un băiat, Da-yeol, care se odihnește într-o zi în biroul asistentei și este alarmat de sunetele ciudate pe care le aude din patul de lângă el. El trage brusc de perdeaua care desparte cele două paturi și este șocat să vadă doi băieți pe pat. Când asistenta se întoarce în cameră, unul dintre cei doi băieți îl acuză pe Da-yeol că l-a atacat. Da-yeol fiind pedepsit pentru nicio vină a lui, el intră într-o ceartă cu băiatul misterios.

Unor internauți nu le-a plăcut prea mult ideea: Un fan a comentat: „Spire este atât de inteligent pentru asta. Anunțând acest lucru atunci când revenirea OMEGA X bate la ușă și toată lumea, chiar și mamele lor, îi vor privi.”

Însă alții au spus că ei, ca fani ai trupei, se simt foarte confortabil cu informația. Unul dintre ei a glumit: „Oamenii care nu cunosc OMEGA X prezic că, din moment ce amândoi sunt din același grup, relația lor va fi incomodă sau ce pentru că au jucat ca un cuplu în dramă? Priviți-i cum descoperă că OMEGA X se sărută și se îmbrățișează în vlive-rule lor.” Un alt fan a spus: „Dacă nu știi nimic despre OMEGA X și vei continua să spui prostii despre ei, închide-ți gura.”

Un alt fan a subliniat: „Toți cei care nu susțin OMEGA nu au voie să vorbească despre BL. E ciudat ca naiba toată îngrijorarea asta cum ar fi „ce se va întâmpla cu Jaehan și yechan după”. Îți promit că vor fi bine. Unul dintre ei nu ar fi acceptat oferta dacă nu ar fi fost ok. Amândoi sunt profesioniști.” Un altul a spus: „Toți care spun că va fi ciudat lol, pun pariu că se vor lega de asta.” Unul a adăugat: „Celor 8 milioane de oameni care discută despre drama lui Jaehan și Yechan pe Weibo, vă rog să susțineți OMEGA X. Vă mulțumesc.” Un alt fana scris: „Comentariile de sub asta, mor… oricum omega x rezervat și ocupat și gay”.

Sursa 1

Sursa 2

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s