Lee Seung Hyub din N.Flying cucerește publicul cu personajul său din K-Drama “Sh**ting Stars”

Lee Seung Hyub (J.Don) din N.Flying nu este la prima K-drama, dar rolul său actual  i-a făcut pe unii fani să leșine.

Ca idol, J.Don este  deja super ocupat, fiind membru, lider, rapper principal, vocalist principal, chitarist și pianist al trupei de băieți N.Flying. Dar mai recent el a acceptat un rol nou în K-drama “Sh**ting Stars”.

K-Drama “Sh**ting Stars” prezintă povestea angajaților din agențiile sud-coreene, echipele de albinuțe care lucrează non stop pentru ca starurile din industrie să poată străluci cât mai bine. Tot ei sunt și cei care „curăță” în urma acestor vedete și numeroaselor probleme pe care ele le provoacă/sau în care sunt băgate. 

În acest serial, Lee Seung Hyub joacă  în rolul lui Kang Si Deok, un proprietar de restaurant care este descoperit de managerul unei agenții și începe o nouă viață ca actorul Kang Yoo Sung. Mai jos sunt trei moduri prin care a captivat telespectatorii prin rolul său!

1.Prezența sa elegantă și discretă

Alături de satoori (dialectul regional) adorabil, unul dintre cele mai mari farmece ale lui Kang Si Deok este atitudinea sa politicoasă și modestă. Când a fost cooptat de viitorul său manager, Kang Si Deok a fost modest, spunându-i că ar putea găsi mulți mai mulți oameni ca el doar dacă se uită mai bine pe afară. În plus, el și-a câștigat simpatia personalului echipei de PR și a bătrânilor de pe stradă pentru saluturile sale super energice si drăguțe, și atitudinea super atentă. Lee Seung Hyub a sporit și mai mult farmecul personajului său folosind satoori, combinându-l cu ochii săi amabili.

2. Dedicația pentru jobul său

În serial, atunci când Kang Si Deok a decis să devină actor, fervoarea și atitudinea sa muncitoare au fost remarcate rapid. În timp ce se pregătea pentru debut, și-a repetat scenariul la nesfârșit pentru a face fiecare scenă perfectă. Lee Seung Hyub s-a transformat impecabil într-un personaj care dă dovadă de progres și pasiune nelimitată, aducându-i multe laude și susținere.

3. Un fizic și o față de la care  nu îți poți dezlipi ochii

Kang Si Deok a cucerit pe toată lumea la prima vedere, de la clienții restaurantului până la managerul său. În plus, scena în care s-a dezbrăcat în stradă, crezând că se află în propria sa casă a arătat, de asemenea, că are un corp care să se potrivească cu vizualul său perfect de vedetă. Lee Seung Hyub a dovedit nu numai că a întruchipat perfect personalitatea rolului său, ci și aspectul său fizic, iar publicul a rămas fără respirație la scenele sale în care s-a dezbrăcat.

 

Surse: Soompi, meaww.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s