Kep1er, VIVIZ și WJSN evoluează pe melodii alese de fani la „Queendom 2”

Watch: Kep1er, VIVIZ, And WJSN Perform Songs Chosen By Their Fans On “Queendom 2”

A fost lansat un nou episod al competiției feminine!

În data de 19 mai, a fost lansat un nou episod al emisiunii „Queendom 2”, iar acest episod a primit numele de „Fantastic Queendom”, fiind o continuare a celei de-a treia runde. Participantele au evoluat pe melodii alese de către fanii lor.

Fiind ultima rundă înainte de spectacolul live, aceasta pune în joc un total de 15 000 de puncte. Pentru a crea cea mai bună evoluție pe scenă, fiecare echipă participantă a avut dreptul de a alege modalitatea de a lua legătura cu fanii pentru a afla mai multe informații. Hyolyn a mers într-o  călătorie, fetele din Brave Girls au susținut o transmisiune live și WJSN a realizat o întâlnire surpriză cu fanii.

Câștigătoarea rundei a doua, Hyolyn, a ales ordinea intrării în scenă, astfel că lista este următoarea: Kep1er, VIVIZ, WJSN, LOONA, Brave Girls, iar apoi Hyolyn.

Pentru a alege melodia, fetele din Kep1er s-au adunat într-o sală de antrenament pentru a discuta cu fanii. Piesa aleasă a fost „The Boys” de la Girls’ Generation, cu un concept total diferit de cel adoptat de Kep1er în general. Fetele au explicat că au ales acest cântec pentru că atât Tiffany, cât și Taeyeon, au fost maestrele lor în cadrul acestei competiții, dar și la „Girls Planet 999”.

După ce au vorbit cu fanii, fetele din VIVIZ au decis să aleagă o melodie lansată de ele ca trio, nu una lansată de GFRIEND. Acestea au ales să reinterpreteze piesa de debut „BOP BOP!” cu un nou concept, unul de majorete, deoarece nu au avut ocazia să interpreteze melodia în fața unui public până atunci.

Mai apoi au urmat membrele WJSN, care și-au arătat entuziasmul după ce Bona a intrat oficial în competiție. Aceasta a lipsit din cauza unor filmări pentru o dramă. Împreună cu fanii, acestea au ales melodia „Pantomime”.

Evoluțiile de săptămâna viitoare vor fi ale fetelor din LOONA, Brave Girls și Hyolyn. Este o rundă foarte importantă, deoarece trupa Brave Girls este în pericol de eliminare, în caz că se va clasa pe locul șase a doua oară consecutiv.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s