Kim Sae Ron recunoaște că a provocat un accident sub influența alcoolului + agenția oferă scuze

news-thumbnail

Kim Sae Ron a recunoscut acum că a condus mașina sub influența băuturilor alcoolice, provocând un accident.

În dimineața zilei de 19 mai, agenția GOLD MEDALIST Entertainment a lansat scuze oficiale pentru recentul accident al actriței.

Ei au început: „În primul rând, vrem să ne cerem scuze pentru că am întârziat să dezvăluim declarația noastră oficială pentru că verificam faptul. Ne cerem scuze sincer pentru că am provocat îngrijorări cu privire la accidentul provocat de actrița noastră Kim Saeron, care a condus sub influența alcoolului. „

Agenția a continuat: „Kim Saeron reflectă în prezent asupra ei. Kim Saeron și-a cerut scuze tuturor pentru că a provocat accidentul și pentru că i-a făcut să sufere de pe urma acestuia. Ea promite că va face tot posibilul pentru a repara daunele”.

În urma testului de sânge de ieri, pe 18 mai, Kim Saeron a fost trimisă acasă și intenționează să răspundă cu fidelitate la interogatoriile poliției în viitor.

GOLD MEDALIST Entertainment a continuat: „Suntem și noi responsabili pentru accident. Ne cerem scuze încă o dată pentru neplăceri. În viitor, vom încerca să facem tot posibilul și să rezolvăm problema. De asemenea, încercăm să prevenim să se întâmple lucruri similare în viitor. Ne cerem scuze încă o dată.”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s