Angajați anonimi de la HYBE spun că le este rușine să lucreze pentru companie

Situația cu membra LE SSERAFIM și controversa de violență în școală continuă să ia și mai multă amploare, așa cum tot mai multe acuzații și dovezi continuă să iasă la iveală.

La moment, Source Music a venit cu o declarație oficială cu privire la scandalul lui Kim Garam și a explicat că idolul va lua o pauză temporară de la activități, iar grupul va promova cu cinci membre.

Recent, un internaut a dezvăluit câteva opinii scrise de persoane anonime ce afirmă că sunt angajați la HYBE. Aceste postări sunt pe o comunitate specială, în care coreenii trebuie să confirme locul de muncă ca să poată lăsa postări. Angajați care afirmă că sunt de la HYBE spun că sunt rușinați de modul în care compania se ocupă de actualul scandal și au descris punctul lor de vedere.

Unii angajați spun că le este rușine că lucrează la HYBE din cauza acestui scandal.

Un angajat a scris: „Din cauza lor, toată compania pierde în reputație. Probabil că printre cei care lucrează aici sunt și cei care au fost victime ale violenței în școală sau cei care au amintiri negative, fără să fie agresați. Din cauza alegerilor proaste ale celor de la Source Music și a gândirii de modă veche a celor pe poziții înalte, toți lucrătorii au devenii agresori secundari ale victimei. Fiind un adult, îmi pare rău și vreau să-mi cer scuze victimei, care a fost agresată de mică și a mers la școală să spună despre abuz, dar care a ajuns să încerce să se sinucidă. Sunt atât de rușinat să lucrez în acest colectiv.”

Un alt angajat a scris: „Vreau să mă concediez… Nu contează prin câte lucruri dubioase am trecut la această companie, cumva le-am trecut cu vederea. Dar chiar nu îmi mai doresc să lucrez pentru o astfel de companie.”

Un alt angajat a explicat că a fost o victimă a violenței în școală și e dezamăgit de cum compania se ocupă de situație. El a scris: „Sunt dezamăgit de direcția companiei, ca un angajat care a fost victimă a violenței în școală.”

„Agresoarea pare să creadă că este doar o greșeală simplă pe care a făcut-o când era mai mică dar victima rămâne cu o traumă care rămâne chiar și atunci când devine un adult și stă până ea moare. Încă am momente dificile de la acele amintiri pe care nu le pot evita…

E deja clar cine e agresoare și cine e victimă, cât de mult vor ei să dăuneze imaginii corporației? Simt cea mai mare dezamăgire pentru cei care iau deciziile pentru declarațiile lansate. Chiar și fandomurile artiștilor de la alte companii reacționează negativ. Va lua Source Music responsabilitatea pentru toate acestea? Mi-e rușine să spun că lucrez la HYBE.”

Internauții au comentat, printre altele:

 • „Deci cei de sus sunt problema”
 • „Wow, chiar și angajații spun că sunt dezamăgiți de companie”
 • „Îmi pare rău pentru angajați, executivii sunt problema”
 • „Dacă eram un angajat deja aș fi plecat”
 • „Wow, mi-e greață de HYBE”
 • „Problema nu e Kim Garam, e compania care a luat decizia greșită și a făcut situația mai grea”
 • „Eu nu înțeleg de ce HYBE continuă să o țină pe Kim Garam”
 • „Angajații nu au nici o influență, îmi pare rău că tot ce pot ei să facă e să-și descarce sufletul așa”

sursa: allkpop

2 gânduri despre „Angajați anonimi de la HYBE spun că le este rușine să lucreze pentru companie

 1. Anonim

  Pare foarte ciudat, atunci când compania nu-și apară artiștii toți îi învinuesc că nu sunt competenți (spre exemplu Cube și Sojin) dar în situația dată deja învinuesc că o protejează. Cel mai interesant e că toate victimile apar după ce „agresorul” are parte de un val de succes. De ce își rezolvă neînțelegerile la moment? De ce își aduc aminte după ani de zile?

  Apreciază

  Răspunde
  1. Kp

   Pantru ca, posibil cândva au zis și nu i-a ascultat nimeni dar acum poate ca ii asculta cineva, ca este vorba de cineva care încearcă sa se arate lumii, inocenta și drăguța, dar de fapt nu este. Este exact după debut, nu mi se pare târziu ba chiar devreme fața de mulți artiști băgați in chestii de astea. Idolii sunt oameni normali, care au greșit sau nu, totuși trebuie sa înțelegem și victimele. Daca te pui pentru un minut in locul victimelor, sa vezi persoana care te-a torturat psihic, care te dezgusta pentru cum este de fapt sau cum a fost, sa o vezi peste tot, tv, emisiuni, aplaudata, apreciata te face puțin sa-ți pierzi mințile, tu știind ce fel de persoana este, poate încă este cu angajații companiei care, mulți, dar chiar foarte mulți tac și nu spun nimic. Nu sunt 2-3 trupe… sunt multe trupe cu mulți adolescenți mai buni sau mai puțin buni, a 4a generație a început, bănuiesc ca astfel de scandaluri vor mai apărea. Oho..

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s