Jaechan din DKZ vorbește despre succesul dramei „Semantic Error”, hobbyuri și ambiții într-un interviu pentru ARENA

Încă de la succesul dramei „Semantic Error”, actorul principal și fața grupului DKZ, Park Jaechan, primește tot mai multe oferte, o atenție deosebită primind aparițiile în diferite jurnale, fie pentru interviurile acordate, fie pentru noile pictoriale pe care fanii le salvează imediat. Jaechan continuă să impresioneze publicul și să ia noi fani pentru personalitatea mai matură pe care o are, deferită de personajul jucat în dramă.

Pe data de 20 mai, a fost publicat un interviu cu Jaechan pentru jurnalul ARENA , în care idolul a vorbit despre cum a fost influențat de succesul dramei BL „Semantic Error”, despre cum își dorește să crească ca artist și care este punctul lui de vedere în ceea ce privește lumea și viața. 

Să citim interviul mai jos:

Î: E drăguț din partea ta să saluți toți lucrătorii înainte de sesiunea foto.

Jaechan: Ei sunt aici să facă poze frumoase cu mine. Nu e greu să-i salut. Trebuie să las o impresie bună. Încerc să salut pe toți oriunde merg.

Î: Arăți rece când nu ai nici o expresie pe față, dar fața ta se schimbă când zâmbești.

Jaechan: Așa e, nu-i așa? Unii îmi spun că prima impresie pe care o las e de speriat, dar nu e rău. Îmi place o imagine mai chic. (râsete)

Î: Cu ce te-ai ocupat în aceste zile? După succesul internațional al dramei „Semantic Error”, revenirea trupei DKZ cu „Cupid” are rezultate bune.

Jaechan: Sunt recunoscător și fericit, chiar dacă nu am destul timp pentru somn. Sunt momente în care sunt surprins pentru că fanii mereu vin cu mai multe decât m-am așteptat. Chiar dacă e vorba de vânzări de albume sau vizualizări, am ajuns până aici. Oricând ar fi, fanii sunt alături să mă surprindă.

Î: „Semantic Error” este mai specială pentru că e un proiect pe care l-ai avut în timpuri mai dificile.

Jaechan: Unii glumesc când vine tema despre ultimul an de studii. A fost atât de dificil pentru mine că nu aș pleca niciodată înapoi în 2021. Echipa a fost reorganizată, și a fost o perioadă în care am lucrat mult, dar fără rezultate. Nu era profitabil, rezultatele erau negative. Am dat de „Semantic Error” atunci când nu mai aveam încredere în mine și începeam să am depresie. Cei de la platoul de filmare erau prietenoși și scenariul era amuzant. În timpul filmărilor, am simțit că „da, cu asta vreau să mă ocup”. A fost ca un cadou pentru că publicului i-a plăcut proiectul care a devenit special pentru mine.

Î: De asta ai plâns atât de mult în ultima zi a filmărilor?

Jaechan: Da, am fost foarte trist. Am simțit un gol pentru că trebuia să-i las pe Sangwoo și Jaeyoung să plece.

Î: Pe timpurile când numele tău nu ieșea la lumină, în ciuda promovării în public, întâlnirilor cu fanii, chiar dacă nu erau mulți fani, și aparițiilor la emisiunile muzicale, cum ai reușit să găsești puterea să continui?

Jaechan: Nu știam că voi putea să trec prin acele timpuri. Mă gândeam să mă retrag din industrie. Dar nu puteam să am acele gânduri când eram în fața fanilor, deci am făcut tot posibilul în fiecare moment. Acele au fost momentele care m-au susținut.

Î: Se pare că ai o intuiție bună pentru proiectele pe care le alegi. Părea să fie provocator pentru că era genul BL, care nu era popular, dar se spune că „Semantic Error” a deschis un nou orizont pentru dramele web coreene.

Jaechan: Nu pot să spun că eu am ales. A fost singurul proiect pe care l-am primit. E adevărat că agenția era îngrijorată de imaginea mea de idol. Aș minți să spun că nu m-am simțit presat, dar am crezut că mă voi retrage, și m-am gândit să accept proiectul indiferent de succes. E mai bine să regret că l-am acceptat, pentru că dacă l-am fi refuzat, m-aș simți mizerabil. Deci sunt tipul care încearcă să se bage în orice. Iar când am citit scenariul și l-am întâlnit pe actorul Park Seoham, presiunea s-a evaporat. Ne-am potrivit destul de bine și am devenit rapid apropiați.

Î: Dacă „Semantic Error” este un nou tip de eroare în scena dramelor coreene, ce înseamnă drama pentru tine?

Jaechan: E o eroare miraculoasă. De fapt, nu are nici un sens. Încă nu pot să cred. Când imaginile au fost lansate pentru prima dată, au fost destul de multe comentarii că Sangwoo nu e acel Sangwoo la care fanii s-au așteptat, pentru cei care erau fani a lucrării manga, și putea să fie un proiect pe care ei nu și l-au dorit. Dar această eroare minunată mi-a dat un rezultat neașteptat.

Î: Ce s-a schimbat pentru tine după acest proiect?

Jaechan: Am încredere în mine. Pe atunci, aveam dubii și nu știam dacă mă descurcam bine. Însă, după acest proiect, am primit multă susținere și am prins la curaj, și am crezut că „ce încercam să fac era corect”.

Î: Azi, Chu Sangwoo și Park Jaechan par să fie persoane diferite. Dacă primul e direct, al doilea pare să fie o persoană inimoasă. Așa e?

Jaechan: M-am schimbat pentru că sunt iubit de multe persoane. Deci cred că personalitatea mea s-a schimbat pentru că vreau să ofer la fel de mult pe cât primesc. Și, întrucât publicul crede că sunt drăguț, simt că trebuie să fiu drăguț. Obișnuiam să spun că personalitatea mea era mai înnourată. Îmi plăceau doar haine negre, dar în prezent mă gândesc să port ceva mai colorat.

Î: Este ceva despre tine ce fanii încă nu știu?

Jaechan: Am fost un copil curios, am intrat în multe încurcături, mama m-a certat des. Ce mi-a plăcut să fac e să stau câte cinci sau șase ore concentrat pe ceva. Cum ar fi Lego. Dar nu-mi plăcea să mă ocup cu ceva ce nu-mi era pe plac în mai puțin de cinci minute, deci mereu încercam să găsesc o ocupație ce îmi va plăcea.

Î: De când ți-ai dorit să devii idol?

Jaechan: Am locuit în Daegu, dar m-am mutat în Seul, în Mokdong când aveam 11 ani. A fost un cartier foarte pasionat, și am avut un timp mai dificil pentru că în afară de studii, nu aveam altă ocupație. Când eram în școala medie, am ascultat o melodie a lui Justin Bieber ca temă pe acasă la engleză și am devenit interesat în muzică. Și am o personalitate care îmi spune să fac ce-mi place numaidecât. Am devenit stagiar când eram în al treilea an de școală medie, m-am alăturat unei agenții în primul an de liceu și am debutat în al treilea an de liceu. M-am antrenat, am scris versuri și am compus melodii, deci eram în sala de practică și studio cât era ziua de lungă.

Î: Sunt ceva melodii pe care le-ai scris atunci?

Jaechan: Sunt multe. Mi-e un pic rușine să le ascult acum (râsete). După ce am plecat de la agenția trecută, mi-am dorit să fiu producător. Deci m-am obișnuit deja.

Î: Când lucrezi de obicei?

Jaechan: Nu pot să dorm la noapte pentru că am multe gânduri. Când se întâmplă asta, lucrez la muzică și scriu versuri și las gândurile pe hârtie. Beau whiskey, mă ia valul, e pe undeva ora 5 dimi, vine roua, și când soarele urcă pe cer, vin acasă și mă simt atât de bine ascultând melodia la care am lucrat în acea zi.

Î: Ce melodii vrei să compui în viitor?

Jaechan: Îmi plac artiști puternici ca DPR Live și Leellamarz. Vreau să lucrez la melodii în stil R&B și groovy hip hop.

Î: Am auzit că faci și poze în stil film?

Jaechan: Da, în ultima vreme folosesc o cameră de filmări Minolta. Dacă faci poze pe telefon, editezi ceva prin aplicație, corectezi culoarea, și poate apărea ca o poză din film. Poți să faci cât de multe poze vrei cu un telefon, dar cu un aparat foto trebuie să fii atent la momentul în care apeși pe buton, așa cum prețul pentru laminare e ridicat acum. Îmi place procesul de a găsi unghiul potrivit și munca depusă pentru doar un cadru.

Î: Ai un subiect favorit (pentru fotografie)?

Jaechan: Îmi place să fac poze în natură. Am mers pe insula Jeju cu actorul Park Seoham înainte ca el să meargă la armată. Am făcut multe poze cu marea în Jeju.

Î: Este un gen sau un rol specific pe care vrei să-l joci în viitor?

Jaechan: Comedia romantică. Vreau să joc rolul unui răufăcător, cum ar fi personajul principal din drama „Penthouse”, Joo Dantae, persoana rea de la început până la sfârșit! Directorul cu care vreau să lucrez e Christopher Nolan, care mi-a spus să visez sus! Am privit „Interstellar” de cinci ori pentru că îmi place universul.

Î: Ce îți place despre univers?

Jaechan: Când mă gândesc la univers, oamenii devin infinit de mici, e minunat că trăim în această lume. Mă gândesc că lumea în care trăim poate fi visul cuiva. Adorm privind pe YouTube videoclipuri despre univers.

Î: Ai peste douăzeci de ani. Cât de în vârstă ești acum?

Jaechan: E vârsta când încep de la început indiferent de ce fac. E o perioadă când trec prin tot, stric tot, pe urmă realizez ce stric. Mai bine să trec prin această perioadă mai repede și să devin mai matur. La 26 de ani? Cred că voi fi un pic matur. Scopul meu e să am o mașină la 25 de ani. Dar pot să cumpăr una acum? Eiii.. e prea devreme. Cred că trebuie să nu am una cât sunt tânăr.

Î: Ce înseamnă pentru tine să crești?

Jaechan: E un motiv să trăiesc. Mereu va fi cineva care va fi mai bun decât mine la o direcție. Chiar dacă e direcție la care eu sunt foarte bun. Deci oamenii trebuie să continue să crească.

Î: Ce ambiții ai fiind un actor și un idol care doar a început să primească atenție?

Jaechan: Vreau să fiu o persoană talentată la multe lucruri care face ceea ce se așteaptă de la ea. Ambiția mea e să devin un artist original, care poate cânta, poate compune o melodie, să facă o poză bună, și să fie doar Park Jaechan. De fapt, ca un actor, încă nu mi-am setat limitele și regulile. E timpul să am ceva proiecte bune și să învăț de la seniori.

Î: Care e o idee la care te gândești recent? 

Jaechan: Ca de obicei, nu vreau să sar la lucrurile pozitive imediat. Dacă fac așa, fac și greșeli mult mai ușor. Mama mea este rolul meu de urmat, ea mereu mă învăță să fiu umil, să nu mă las influențat de situație și să dau totul când lucrez. Deci voi continua să lucrez din greu la tot ce voi face.

sursa: ayneedu

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s