Suho din EXO a participat la o conferință la Universitatea Standford pentru a discuta despre influența „valului corean”

Suho din EXO a participat la o conferință de studii coreene cara a fost ținută la Universitaea Standford, unde a vorbit despre influența pe care o are „valul corean” (”Hallyu wave”).

Pe 19 și 20 mai, Universitatea Standford a ținut o conferință pentru studii coreene, iar membrul EXO Suho a participat în prima zi ale acestei conferințe pentru a discuta despre „valul corean” și influența pe care o are asupra lumii, împreună cu Angela Killoren, CEO la CJ ENM America și cu profesorii de la universitatea Standford.

Suho a pregătit o prezentare specială, unde a discutat despre cei 10 ani de experiență ca artist kKpop, experiența sa cu „valul corean” și influența sa asupra lui, cât și obiectivele sale de viitor.  Suho a declarat: „Simțim puterea acestui val corean, nu numai pe scenă, dar și în viața nostră de zi cu zi. Videoclipurile în care se reproduc anumite coregrafii și care sunt postate mai apoi pe rețelele de socializare sunt dovada că influența coreană și K-pop-ul nu au doar o singură parte la care să te uiți. Ca producător, Lee Soo Man mereu spune că valul corean a devenit un conținut pe care poți să-l recreezi ușor și că care fiecare poate participa în acest proces.” El a continuat prin a afirma că dansatorii din clipurile în care reproduc anumite coregrafii de la artiștii lor preferați i-au atras și lui atența  tocmai prin micile datalii pe care la încpeut nu le-a observat, dându-și seama de importanța sa și responsbiltatea sa ca artist.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s