11 actori care au fața asemănătoare cu a unui cățeluș

11 Korean Actors With Puppy Dog Faces

În industria de divertisment, aspectul și trăsăturile feței sunt un factor major în creșterea popularității artistului.

Din acest motiv, de multe ori vedetele coreene sunt catalogate după tipul de față pe care îl au. Fie că este vorba despre fața de tip „cățeluș” sau cea de „pisică”, fiecare dintre artiști are un fel unic de a arăta acest lucru.

Iată 11 actori coreeni care au trăsăturile feței asemănătoare cu a unui cățeluș!

1)   Nam Joo Hyuk

Nam Joo Hyuk a cucerit inimile fanilor cu rolul din drama hit „Twenty Five, Twenty One”. Acesta l-a interpretat pe Baek Yi Jin, un reporter care suferă din cauza crizei financiare, și cu acest rol a devenit unul dintre cei mai iubiți actori la momentul actual.

2)   Kim Min Kyu

Kim Min Kyu e în industria de actorie de foarte mult timp, dar rolul său din drama „A Business Proposal” a făcut ca popularitatea lui să crească brusc la nivel internațional. Cu părul său ciufulit, grobițele drăgălașe și cu un zâmbet adorabil, cu siguranță, este pe gustul fanilor.

3)   Park Bo Gum

Park Bo Gum are acei ochi care face pe oricine să se îndrăgostească de el de la prima vedere.  Acesta are trăsături ce pot fi comparate cu ale unui cățeluș. Nu numai că fața lui seamănă cu unul, ci este și foarte drăguț și loial.

4)   Lee Do Hyun

Cu talentul său actoricesc impresionant, Lee Do Hyun a demonstrat din nou ce actor minunat este. Personalitatea prietenoasă, bună și firea sociabilă, l-au făcut să fie asociat cu acest patruped.

5)   Kim Seon Ho

Când oamenii zic Kim Seon Ho, se gândesc la gropițele perfecte din obraji, care îi apar de fiecare dată când zâmbește. Actorul are multe trăsături care par ale unui cățeluș, iar fanii sunt înnebuniți după acestea.

6)   Jung Hae In

Jung Hae In este unul dintre acei actori care pot avea o înfățișare provocatoare și o față drăgălașă ca de bebeluș în același timp. Cu rolul din drama „Snowdrop”, care a avut un succes internațional, actorul sigur va avea proicete surprinzătoare ce vor încânta audiența împreună cu ochii săi ca de cățeluș.

7)   Park Seo Joon

Popularitatea lui Park Seo Joon este în plină ascensiune odată cu apariția sa din următorul film de la Marvel Studios. Actorul are toate atuurile necesare să fie unul dintre cei mai iubiți actori coreeni, fie că vine vorba de înfățișare, comportament sau talent.

8) Park Hyung Sik

Park Hyung Sik a fost destul de ocupat de când a terminat armata anul trecut. Drama „Happiness” i-a adus un succes enorm, iar cu apariția sa în „Soundtrack #1”, actorul nu dă semne de a se opri în a lua proiecte noi și inventive. Frumusețea naturală și trăsăturile mai proeminente, i-au făcut pe fani să-l asemene cu un cățeluș.

9) Lee Jong Suk

Întrucât așteptarea revenirii lui pe micile ecrane a lui Lee Jong Suk este una lungă, putem, în schimb, să apreciem trăsăturile frumoase pe care le are. În special, când zâmbește, ochii săi devin dintr-odată luminoși și calzi, iar acest lucru cucerește fanii.

10) Lee Je Hoon

Lee Je Hoon are o față ce aduce cu „băiatul din vecini”, adică cu cineva care este plăcut și respectabil, doar că uneori, plictisitor. Actorul este genul de persoană despre care mulți coreeni spun că te-ar prezenta părinților lui. Este isteț, carismatic, frumos și are un zâmbet fermecător.

11) Kang Ha Neul

Kang Ha Neul este iubit de multă lume, iar motivul este evident. Zâmbetul lui parcă aduce fericire oriunde s-ar afla, iar fanii iubesc interviurile sale. Se pare că nu doar trăsăturile fizice sunt precum ale unui căteluș, ci și personalitatea sa.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s