TNX despre cum este să fie primul grup de băieți de la PNATION, cum i-au ajutat seniorii lor + altele

Primul grup de idoli de la  PNATION și-au făcut debutul mult așteptat!

Pe 17 mai, TNX a debutat cu mini-albumul „Way Up” , cu melodia principală „MOVE”. Debutul a fost de mult așteptat de fanii show-ului de supraviețuire „LOUD” unde Psy și J.Y. Park au ales idolii care vor debuta în viitorul grup de la PNATION.

Pentru a marca debutul lor, TNX a ținut o conferință de presă la Blue Square din Seul doar cu câteva ore înainte ca albumul să fie lansat. Ei au vorbit despre pregătirea pentru debut și au dat mediei informații despre album.

În timpul evenimentului, ei au împărtășit cum este să fi primul grup de idoli de la PNATION, o companie cunoscută nu doar pentru Psy ci și pentru artiști ca  JessiHyunADawnHeizeCrushPenomecoSwings și alții care și-au demonstrat talentul și înainte să se alăture agenției.

Jun Hyuk a explicat: „Seniorii noștrii de la PNATION ne-au dat sfaturi despre cum ar trebui să dansăm pe scenă pentru a părea cu avem o atitudine puternică. Le suntem recunăscători  pentru că ne-au dat niște sfaturi bune și folositoare cum să nu fim atât de emoționați pe scenă, cum să ne descurcăm cu sănătatea emoțională și ce fel de gândire ar trebui să avem ca idoli.”

Când au fost întrebați pe care grup îl admiră foarte mult și pe care vor să îl imite ca succes, membrii au spus că doresc să devină ei înșiși, iar Hwi a comentat: „În emisiunea „LOUD”, Psy ne-a întrebat odată ce fel de grup am vrea să devenim. Atunci i-am spus: „Ar fi mai bine dacă am fi noi un grup care își va construi singur drumul spre succes.”

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s