Hyolyn, LOONA și Brave Girls evoluează într-un mod fantastic la „Queendom 2” + rezultatele rundei a treia

Watch: LOONA, Brave Girls, And Hyolyn Give “Fan-Tastic” Performances On “Queendom 2” + Round 3 Rankings Revealed

Emisiunea a lansat ultimele evoluții ale celei de-a treia runde!

În data de 26 mai, a fost lansat un nou episod al emisiunii „Queendom 2”. În cadrul acestuia au fost dezvăluite totodată și rezultatele finale ale autoevaluării, votul publicului și votul telespectatorilor la nivel internațional. Au mai fost postate și evoluțiile fetelor pentru partea rundei a treia numită „Fan-tastic Queendom”.

Înainte de a se anunța clasamentul final al rundei, Brave Girls, LOONA și Hyolyn au evoluat într-un mod fantastic pe melodii alese de către fani.

Împreună cu fanii trupei, fetele din LOONA au ales melodia „Butterfly”, evitând schimbări semnificative întrucât piesa este o imagine a adevăratei identități a grupului.

Pentru această evoluție, membrele Brave Girls și-au exprimat dorința de a-și găsi culorile reprezentative. În urma sugestiei fanilor, fetele au ales melodia „Red Sun”.

Cât despre Hyolyn, aceasta a dezvăluit o interpretare specială pentru melodia ei cu atmosferă de vară, „SEA SEA”. Spre surprinderea fanilor, a dansat alături de una dintre fanele sale, anume Hyerim, fostă concurentă a emisiunii „Street Woman Fighter”.

Spre final, gazdele au decis să anunțe rezultatele finale ale rundei a treia. După cum a fost dezvăluit săptămâna trecută, învingătoarele la categoria dans au fost fetele din WJSN și Brave Girls, care au acumulat câte 4 000 de puncte fiecare. Au fost urmate de Hyolyn, VIVIZ, LOONA și Kep1er.

În continuare, au fost dezvăluite evaluările făcute de echipe, unde fiecare grup a ales concurentele pe care la consideră cu un rang deasupra sau sub ele. Brave Girls au clasat-o pe Hyolyn deasupra lor, iar pe Kep1er sub. Atât VIVIZ, cât și Kep1er au clasat trupa Brave Girls deasupra lor.

Hyolyn a ales să nu claseze pe nimeni deasupra ei, însă le-a ales pe fetele din VIVIZ cu un rang sub ea. LOONA le-a clasat pe membrele VIVIZ sub ele. Atât VIVIZ, cât și Kep1er și WJSN au clasat trupa LOONA sub ele.

Brave Girls a ieșit pe locul întâi la proba de autoevaluare, acumulând un număr de 1 000 de puncte. Brave Girls a obținut același loc și pentru voturile internaționale. Fetele nu au anticipat aceste rezultate, așa că au izbucnit în plâns.

Locul al doilea la nivel global a fost ocupat de către WJSN, urmat de LOONA pe locul trei, VIVIZ pe locul patru, Kep1er ocupând locul cinci, iar Hyolyn, șase. Poziția slabă a lui Hyolyn a șocat pe toată lumea, însă aceasta a spus că nu a reușit să-și canalizeze energia doar într-o evoluție, după ce a participat în ambele unități, atât pentru vocal cât și pentru dans.

În combinație cu voturile live, Brave Girls a reușit să se claseze pe locul unu, câștigând runda a treia. Locul doi a fost ocupat de WJSN, locul trei de LOONA, VIVIZ pe locul patru, Hyolyn pe locul cinci și Kep1er pe locul șase.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s