Keumjo, fostă membră Nine Muses, anunță căsătoria cu actorul Baek Ki Bum

Former 9MUSES Member Keumjo To Marry Actor Baek Ki Bum

Keumjo și Baek Ki Bum urmează să se căsătorească în curând!

În data de 28 mai, Keumjo a postat pe contul personal de Instagram un mesaj prin care își anunță fanii că se va căsători în această toamnă. Fericitul logodnic este chiar actorul Baek Ki Bum, iar nunta va avea loc în luna septembrie.

Bună, Keumjo aici.

Vă scriu acest mesaj pentru că am vești importante pentru voi. Chiar și acum sunt emoționată și nu știu cum să încep. Sunt îngrijorată că fanii mei se vor întrista. Dar întrucât este o decizie importantă, m-am gândit că eu sunt cea care trebuie să vă dea vestea și mi-am făcut curaj.

Am întâlnit o persoană pe care o iubesc și am promis să îmi petrec întreaga viață alături de el. Plănuim să avem nunta în septembrie. Numele lui este Jo Sung Jae, dar mulți oameni îl cunosc după numele de scenă, Baek Ki Bum.

Până acum, mereu mi-a fost mai ușor să fac decizii de una singură și să mă descurc pe cont propriu. Nu știam cum să mă bazez pe alții, însă el este genul de persoană care m-a făcut să am încredere. Este mai deștept și înțelept decât oricine altcineva am întâlnit, este o persoană caldă, deschisă către ceea ce este nou și care ascultă ce am de spus. Este ferm și nu s-a schimbat de la prima noastră întâlnire.

Presupun că mulți oameni vor fi surprinși de aceste vești, însă aș fi foarte fericită dacă v-ați bucura pentru acest nou început și nu v-aș putea cere mai mult.

Deja au trecut șapte ani de când am apărut în fața voastră drept Keumjo din Nine Muses în 2015. Deși am parte de un nou drum ca Lee Keumjo, voi rămâne aceeași și voi continua să cânt atât timp cât circumstanțele îmi vor permite. Vă mulțumesc pentru că ați citit acest mesaj lung.

Artista a dezvăluit și câteva fotografii alături de logodnicul său. Felicitări!

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s