Ella din PIXY nu va participa la promoțiile pentru noul album din motive medicale

ALLART Entertainment a lansat o declarație oficială cu privire la starea de sănătate a Ellei din PIXY. Din cauza unor probleme medicale, aceasta nu va putea participa de promovare a noului album. Mai jos puteți citi declarația agenției:

Bună ziua! Suntem ALLART Entertainment.

În primul rând, am vrea să le mulțumim fanilor WINXY pentru sprijinul acordat trupei PIXY. Vă informăm că activitățile Ellei vor fi suspendate temporar.

Ella a considerat încă din luna martie că ar fi dificil să participe la toate activitățile din cauza condiției sale fizice și a stresului. Va lua o pauză pentru a se concentra pe odihnă și tratament. În urma unor discuții purtate cu celelalte membre, a decis să acorde prioritate sănătății sale.

Așadar, la promoțiile albumului REBORN care urmează să fie lansat vor participa cinci membre (Dia, Satbyeol, Lola, Sua, Dajeong). Viitoarele activități ale Ellei vor fi anunțate după ce își îmbunătățește starea de sănătate și discută cu membrele. Vă cerem înțelegerea în această chestiune.

Înainte de revenire, dorim să ne cerem scuze pentru grijile cauzate fanilor WINXY. Vă rugăm să le acordați fetelor aceleași încurajări și sprijin.

Vă mulțumim.

PIXY va lansa albumul „REBORN” în data de 15 iunie.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s