aespa, criticată pentru că a fost singura trupă care nu a cântat live în timpul unui festival

aespa To Become 1st K-Pop Artist Ever To Appear On “The Nick Cannon Show” | Soompi

Internauții critică aespa pentru că a fost singurul grup care nu a cântat live la festivalul de primăvară 2022 de la Universitatea Korea.

Pe 26 mai, artistele de compania SM Entertainment au vizitat Universitatea Korea, unde au interpretat piesele „Black Mamba”, „Next Level”, „Savage” și „Dreams Come True”.

Mulți dintre cei prezenți și-au dat seama că fetele nu cântau live, iar acest lucru a devenit subiect de discuție pe comunitățiile online. Mai jos aveți părerea studenților:

1)  „A fost un moment amuzant în timpul evoluției trupei aespa. Winter 100% făcea playback, dar publicul a aplaudat-o când a improvizat la o parte din melodie. Adică, Winter e o cântăreață bună, dar… parcă a fost o scenă dintr-o comedie neagră.” 

2) „De ce au adus trupa aespa? Ar fi trebuit să aducă doar AKMU. Membrele aespa au doar patru melodii și au plecat în grabă la următorul festival în Hanyang și au dansat ca niște roboți… Dacă i-ar fi invitat pe AKMU, ar fi cântat mai mult de o oră și ar fi fost atât de distractiv. Acum că mă gândesc la asta, mă întristez…”

3) „Îmi place aespa, dar nu știu dacă este ok pentru ele să nu cânte live. Nu știu dacă mai contează dacă aplauzi atunci când se prefac că ele cântă. Unii oameni au spus că nu s-au descurcat la Coachella, dar am crezut că s-au prezentat bine. Mi-ar fi plăcut să le văd cântând live ca la Coachella.”

4) „Am crezut că ele cântă live peste AR (all recorded), dar apoi au venit membrii AKMU, iar când Suhyun a cântat primul vers, mi-am dat seama că așa sună când cânți live.”  

Alți internauții chiar au spus că aespa a fost singurul grup care nu a cântat live la festival, unde au mai cântat AKMU, PsyJay ParkRed Velvet, (G)I-DLEYounha și mulți alții.

Câteva comentariile ale internauților:

1) „Care este rostul de a nu cânta live la un festival universitar? Este foarte nepoliticos față de public.”

2) „Sunt cumva o trupă de dans scumpă??”

3) „Nu prea are sens, deoarece par să fie foarte talentate. De ce SM iubește atât de mult playback-ul?”

4) „Au cântat vreodată live?”

5) „Au luat banii și au plecat.”

6) „Faptul că AKMU a cântat chiar după ele, nu le-a ajutat deloc. AKMU a cântat perfect live. Cine a mers acolo nu poate să nu compare cele două momente.”

7) „Trupa Red Velvet a cântat live. De ce SM nu îi dă și membrelor aespa o șansă?”

8) Lăsând la o parte că nu au cântat live, dar nu au avut carismă, iar melodiile lor nu au aer de petrecere. A fost super plictisitor.”

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s