Trupa GOT7 explică de ce a părăsit JYP Entertainment

A got7 comeback before jayb enlist for military ? : r/Got7

Într-un interviu recent, trupa GOT7 a vorbit despre dezavantajele agenției JYP Entertainment.

GOT7, care a revenit recent cu albumul „GOT7”, a mărturisit că, inițial, toți membrii au vrut să semneze noi contracte cu JYP Entertainment. Într-un interviu cu GQ Australia, grupul a recunoscut că s-a simțit atașat de compania alături de care a debutat și a cunoscut succesul, dar și-a schimbat decizia din mai multe motive. Totuși, membrii au lăudat compania, iar liderul Jay B a spus: „JYP nu este o agenție care controlează artiștii. GOT7 a avut o mulțime de pauze, am putut să facem ce vrem și să petrecem timp singuri.

Mai departe, acesta a recunoscut că plecarea trupei de la JYP Entertainment a avut legătură cu diferențele de perspectivă: „Termenii de reînnoire a contractului erau chiar foarte atractivi, dar erau diferențe vizibile în ceea ce își dorea JYP și ceea ce ne doream noi. Am avut opinii diferite și în ceea ce privește activitățile solo. Le înțeleg perspectiva ca fiind o companie mare, oricum, doresc să contribui mai mult la creșterea grupului și să joc un rol mai mare în realizările mele. Nu sunt chiar atât de disperat pentru popularitate, aș vrea să fiu doar eu.” 

About JYP Entertainment And Their Unfair Treatment Of GOT7

Young Jae a vorbit și el despre colegii de trupă și plecarea de la JYP, care i-a ajutat pe fiecare dintre membrii GOT7 să strălucească în moduri diferite prin activitățile lor solo, ceva ce nu au putut face înainte, zicând: „Fiecare dintre noi va fi protagonistul propriei vieți și ne scriem singuri propriile povești.” 

Membrul chinez al trupei, Jackson, a adăugat: „Dacă am fi reînnoit contractul, am fi fost manageriați în continuare de JYP. Chiar dacă ei ne respectă deciziile și vice versa, am fi fost influențați de mulți alții, cum ar fi departamentul de marketing, departamentul de artă și recuzită și de CEO-ul nostru, Park Jin Young, înainte să putem decide ceva. Mereu este o procedură lungă cu mulți oameni care își spun părerea în diferite părți ale discuției.”

GOT7 nu este împotriva vechii companii, iar Jay B chiar a explicat: „În opinia mea, un artist nu ar trebui să urmeze doar propria perspectivă, ci trebuie să asculte și de companie. Totul se reduce la găsirea unui punct comun și asta nu este ceva rău. Este mai bine decât să ai o agenție care nu face absolut nimic. Libertatea este bună, dar ar trebui structurată și disciplinată.” Jackson a aprobat afirmația lui Jay B. El a explicat și că GOT7 nu și-a putut arăta toate culorile și nuanțele cât au fost sub JYP.

GOT7 a început să scrie și să producă propriile melodii încă din 2016, cu lansarea celui de-al 5-lea mini-album, „Flight Log: Departure”. Cu toate acestea, membrii au simțit că nu au putut să arate adevărata valoare a muzicii GOT7, deși a trecut mult timp de atunci. După ce au plecat de la vechea agenție, a fost greu ca toți cei șapte membri să se adune și să pregătească totul în doar trei luni.

GOT7 smiles and poses together

Membrii au împărtășit și că au trebuit să înregistreze noile melodii, să filmeze videoclipul pentru melodie și să facă repetiții pentru „2022 HOMECOMING FANCON” în timp ce participau la diferite activități și promoții într-o perioadă foarte aglomerată de timp. Ca rezultat, nu au reușit să-și exprime cu totul creativitatea, iar noul album dedicat fanilor este doar începutul unui nou GOT7.

La sfârșit, toți membrii au concluzionat că, deși JYP Entertainment a fost o agenție bună, GOT7 avea nevoie de mai mult a evolua și de mai multă libertate creativă. A fost un sfârșit fericit, cu toate că membrii au ajuns fiecare la companii diferite, iar acum au drepturi absolute asupra brandului „GOT7” și pentru melodiile asociate cu acesta.

De acum încolo, fanii și publicul se pot aștepta la un GOT7 mai bun, mai sincer când vine vorba de proiectele grupului și activitățile solo.

sursa: kbizoom

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s