G-reyish se destramă oficial după cinci ani de activitate

Trupa de fete G-reyish s-a destrămat. 

Pe 31 mai, Big Ocean ENM, agenția trupei, a lansat o declarație oficială referitor la contractele idolilor cu agenția și a dezvăluit că s-a luat decizia de a înceta activitățile de grup.

„Bună ziua, aici e Big Ocean ENM.

Mai întâi de toate, dorim să mulțumim fanilor Syrups pentru susținerea și dragostea oferită. Venim cu un anunț privind activitățile de viitor a trupei G-reyish.

Dorim să vă informăm că, după mai multe discuții îndelungate cu membrele G-reyish, s-a luat decizia de a înceta activitățile de grup și de a termina contractele exclusive cu Big Ocean ENM.

Dorim să mulțumim fanilor pentru susținerea oferită trupei G-reyish. Ne cerem scuze pentru știrile neașteptate.

Pagina oficială de fancafe va fi închisă pe 16 iunie 2022. Încă este posibil de citit toate postările, anunțurile, și de scris comentarii înainte de închidere. De asemenea, toate conturile de socializare oficiale vor înceta să fie active, dar nu vor fi șterse.

Vă rugăm să susțineți activitățile de viitor a membrelor G-reyish. Big Ocean ENM le urează tot succesul pentru viitorul lor.

Vă mulțumim.”

Trupa G-reyish a debutat cu patru membre pe 1 iunie 2017 cu single-ul „Turn Back Time”. Dorim membrelor succes în continuare.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s